skylover Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Próbowałeś wyczyścić cache? Fotografia Ślubna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredri Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 dla sprostowania po głębszej analizie problemu widzę że miniaturki nie wyświetlają się na nowo dodanych stronach od pewnego czasu na starszych wyświetla prawidłowo cashe wyczyszczone niestety nic nie pomogło jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylover Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 PA -> System -> Update thumbs Może pomoże. Jak nie to spróbuj zmienić dostawcę miniaturek na: https://pagepeeker.com/thumbs.php?size=l&url=[url] Masz zmienioną ścieżkę do thumsów nie wiem jak tak zrobiłeś. Prawidłowa wygląda tak: https://www.adres.pl/uploads/images_thumbs/116.jpg U Ciebie to wygląda tak: https://www.weblinks.com.pl/site/getThumb/130 Fotografia Ślubna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Co może być przyczyną tego, że jak modyfikuję wpis, to mi się on nie zapisuje ? Strony można dodawać bez problemu. Wszystko mogę edytować, ale nie opisu Opis się nie zapisuje po zmianach. Na pewno jest to spowodowane włączoną opcją: Site description html enabled for users. Jak ją wyłączę, to mogę mogę edytować opis i się ładnie zapisuje. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wie ktoś może jak zrobić aby dopisać np do priorytetu 10 aby wpisy miały kolorową ramkę? W ramach rewanżu daję znaleziony dobry kod na pagerank (wcześniejsze pomoce w tym zakresie z tego tematu już są prawdopodobnie nieaktualne). Działa przy wersji 2.0.2 Należy to skopiować do pliku components/googlepagerank.php, usunąć ciasteczka i pamięć pagerank z PA https://wklej.org/id/950164/ Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariorex Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 koledzy te templatki ze strony 21 chodzą pod jaką wersje Arfooo.Bo coś jest nie tak z tymi templatami pobrałem darmową ze strony https://themes-arfooo.sw-free.com/ templetka do wersji 2.1 ja aktualnie posiadam arfooo w wersji 2.0 te templetki mi nie chodzą Wywala (8) Undefined index: templateName c_1_includes_header_tpl.php line 15 13-2-13 12:17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam nie wiem czy w temacie ale mam problem z katalogiem Katalog z mojej stopki (2) in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument Jakieś podpowiedzi ? Ok problem naprawiony, cache wystarczyło wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Pany gdzie wklejacie kod analyticsa? Normalnie to się daje w haeder w skórce i tak próbuję robić ale wywala błędów masę i katalog nie działa. Jak dałem do stopki po staremu to wszystko działało ale w stopce wypluł od groma błędów. Wstawiam normalnie przed </haed> do pliku haeder.tpl a katalogu includes templatki. Skrypt z ciachami oparty na js działa bez problemu... Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 a dałeś znaczniki {literal}{/literal} wokół kodu javascript? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie dałem a trzeba??? Kurka wklejałem kod analyticsa ileś tam razy i jakoś nie musiałem nic dodawać... edyta a psia kość działa Znaczy wklejone i nie pluje błędami. Zobaczym czy będzie dane zbierać. BTW co to za znacznik? Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak umieścić kod Javascript w szablonie SMARTY Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dzięki Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mam problem ze zmianą adresów URL w config/rewrite. Po zmianie (w dwóch miejsach), cały czas wyświetla się, ze nie znaleziono strony. Co robić? Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panproblem Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Cześć, czy działa Wam moduł Google Maps ? Nie wiem czemu nie wyświetla mi się pomimo tego, że go włączyłem i wyczyściłem cache. W panelu admina gdy przy wpisie kliknę przycisk Display Google Maps wyświetla mi się w nowej karcie pusta strona. Szukałem na innych forach odpowiedzi na to pytanie i niestety nie znalazłem w związku z tym proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1970 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tutaj masz odpowiedź: https://forum.arfooo.com/topic3300.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.