Skocz do zawartości

Arfooo directory

JereManU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Czy byłaby jakaś łaskawa dusza, która by napisała małą modyfikację, dokładniej chodzi aby automatycznie sugerowane słowa kluczowe były dodawane, bo tak normalnie administrator musi tworzyć słowo kluczowe i dodawać do niej stronę

Nie wiem czy to jest łatwe czy trudne (nie znam się na programowaniu), ale tego mi najbardziej brakuje w tym skrypcie ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jeżeli chodzi o PR to sam z tego nie korzystam ale odnośnie miniaturek:

https://images.websnapr.com/?size=s&key=TwojKlucz&url=[url]

- to taki znacznik Arfooo, w którym znajduje się adres strony dla której ma zostać wykonana miniaturka.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

• 2 tygodnie później...

a czemu miało by się nie dać ? podczas dodawania strony dorzucasz jedno pole ( np. wyślij sms i wpisz tu kod ) podczas wysyłania sprawdzasz czy pole jest wypełnione

wszystko

//

btw. czy ktoś pokusił się o przerobienie paru elementów :) ?

1. nowe wpisy na stronie głównej, chciałem w tpl to zrobić ( tzn w index.tpl wrzuciłem część kodu z news.tpl ) ale się posypało

2. można by dodać skrypt który sprawdza pr ( melma taki skrypt udostępnia ) pytanie jak wysłać dane do tego skryptu żeby sprawdził i dał odpowiedź ( za chwilę będę próbował wyciągnąć rozwiązanie z miniacza )

3. ktoś ma jakieś pomysły ? poza płatnościami :) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności