Skocz do zawartości

Arfooo directory

JereManU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zainstalowałem kilka ulepszeń znalezionych na tym forum do nowego katalogu . Jednak nie potrafię nigdzie wyszukać sposobu zaimplementowania płatności sms. Od razu uspokajam :) płatności nie zamierzam teraz pobierać, ale wolę zrobić już wszystko na gotowo. Podzieli się ktoś wiedzą?

Wyjazdy na narty z klubem Ski-group to gwarancja udanej zabawy.

Polecamy Forum narciarskie, dla ambitnych narciarzy

Zainstalowałem kilka ulepszeń znalezionych na tym forum do nowego katalogu. Jednak nie potrafię nigdzie wyszukać sposobu zaimplementowania płatności sms. Od razu uspokajam :) płatności nie zamierzam teraz pobierać, ale wolę zrobić już wszystko na gotowo. Podzieli się ktoś wiedzą?

Wchodzisz w Manage criteria w ustawieniach katalogu. W criteria name wpisujesz wymyśloną nazwę płatnosci np premium. Price podajesz dla płatności paypal, natomiast dla płatności sms potrzebny jest allopass id typu 123456/123456/123456 (numer dostaniesz jak ustawisz produkt w serwisie allopass. Tu uważaj aby nie było żadnej spacji). Jako allopass number wpisujesz dowolną cyfrę. Następnie dodajesz priorytet i inne udogodnienia.

Jeśli chodzi o dodanie płatności w serwisie allopass to: logujesz się => Moje produkty => Dodaj strony => Nazwa strony dowolna, url z https://, kategoria dowolna => Dodaj produkt => wybierasz swoją stronę i klikasz dalej => jak chcesz płatność za kod to klikasz Fixed pricepoints i dalej => Wpisujesz nazwę produktu taką jak w ustawieniach katalogu Criteria name => url zakupu i url dostępu do produktu to strona główna twojego katalogu => ustawiasz ilu razowy ma być kod i gotowe!

Mam nadzieję, że nie zamieszałem za bardzo i pomogłem:) hehe

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 2 tygodnie później...

Ten przykład co podawałem na poprzedniej stronie też nie działa idealnie. Z tego co czytałem na zagranicznych forach to nadal mają problemy z PR. Ja po prostu usunąłem tę funkcję z mojego katalogu i tyle.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności