Skocz do zawartości

Arfooo directory

JereManU

Rekomendowane odpowiedzi

korzystał ktoś ze sprawdzania duplikatów? Jakie macie ustawienia?

Wyświetliło kiedyś komuś, że ma nieunikalny tekst?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jednak działa wyszukiwanie duplikatów, przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Jakby to kogoś interesowało oto moje ustawienia:

Ile przypadkowych wyrażeń, by sprawdzić:8

Ile słów powinno zawierać frazę:8

Ile sprawdzonych zwrotów mogą być duplikowane:0

Jakby ktoś z was uważał, że ma bardziej efektywne parametry to proszę dać znać:)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

W katalogu Arfooo w PA mogę włączyć dodawanie stron z rejestracją użytkowników lub bez.

Czy wie ktoś jak zrobić, żeby te opcje działały jednocześnie, tzn. aby aby użytkownik mógł wybrać, czy chce się logować (aby dodać stronę), czy woli dodać stronę bez logowania ?

• 2 miesiące temu...

Nie wiem jak to wytłumaczyć. Ale chcę zrobić automatyczne linki wewnętrzne na stronie głównej katalogu i nie wiem z jakiej ewentualnej zmiennej skorzystać.

Chodzi o to, że mam np. numer id wpisu i chcę aby zmienna mi zwróciła link do wpisu.

Jeśli ktoś zrozumie o co mi chodzi, to może poradzi jak to zrobić?:)

• 6 miesięcy temu...

Mam pytanie czy posiada ktoś aktualne spolszczenie do wersji 2.0.2. Nie mogę nigdzie znaleźć.

Mogę sobie to również samemu przetłumaczyć tylko nie bardzo wiem jak ma wyglądać ten plik. Czy to ma być taki jak w katalogu languages. en.php. ? Zmieniam na pl.php i tłumaczę kod na polski ?

W celu instalacji polskiego tłumaczenia wystarczy rozpakować zawartość archiwum do katalogu zawierającego Arfooo 2.0.2

https://catshare.net/u6cJRXZNfeV759DQ/arfooo202pl.zip

ewentualnie pozostałe pliki (poprawki) do podmiany

https://catshare.net/0ZuIrOWUUM5pGLKo/dodatek_arfooo.rar

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności