Skocz do zawartości

Arfooo directory

JereManU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Istnieje jakaś możliwość spolszczenia tych linków? ***/top-notes.html

Wydaje mi się, że te linki są spolszczone. Występują tam cztery napisy i wszystkie są przetłumaczone. Masz katalog, w którym spolszczenie na tej podstronie nie działa?

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Chyba się nie zrozumieliśmy,

Chodzi mi o tę część adresu: ***/top-notes.html

Aha, adres :) Konfiguracja adresów znajduje się w pliku config/rewrite.php. Tylko pamiętaj, aby zmieniać każdy adres w dwóch miejscach pliku. Dla top-notes będą to wiersze 15 oraz 99.

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Wprowadziłem te zmiany, wygenerowałem ponownie URL w panelu admina oraz wyczyściłem cache. Ale niestety wszystko jest po staremu. Może nie właściwe wartości edytuje w wierszu? Mógłbyś pokazać na przykładzie jak powinna wyglądać zmiana?

Edit:

Już mi się udało

:)

Witam Świątecznie,

zainstalowałem Arfooo Directory 2.0.2, wszystko pięknie śmiga, oprócz Keywords/Słowa kluczowe.

Przy dodawaniu strony i jej akceptacji pole Keywords/Słowa kluczowe występuje, natomiast na głównej Keywords/Słowa = 0.

Byłbym wdzięczny za wskazówki co mam uaktywnić, aby Keywords/Słowa kluczowe się pojawiły.

Dziękuję, pozdrawiam

Grzegorz

PS. Dziękuję dnd za Polskie tłumaczenie wersji 2.0.2

• 2 tygodnie później...
Czołem,

W panelu admina ---> Websites in categorie (wybierasz kategorię gdzie jest strona)

i w połowie strony masz wszystkie strony w tej kategorii, oraz wybór do danej strony: Edit | Delete

Pozdrawiam

Grzegorz

Dzięki za odpowiedź

Widzę, że jesteś nieźle oblatany w sprawach Afroookańskich :D

Mam teraz problem z kategoriami - zaimportowałem bazę z innego katalogu i teraz jak chcę zatwierdzić w panelu dodanie strony to niestety ale wywalają się jakieś błędy i strona nie zostaje dodana do katalogu. Może po imporcie tej bazy kategorii, muszę jeszcze dodatkowo coś pozmieniać

w innych plikach?

Pozdrawiam

www.superdowcipy.pl

www.gwarancjasukcesu.pl

• 2 tygodnie później...

Witam :),

mój katalog już śmiga na nowej wersji, wystąpił jednak mały problem - skrypt nie wysyła maili z informacją nigdzie - ani do mnie ani do wpisujących. Zaznaczę że z początku działał na nowej wersji i wszystko było cool. Przestał zupełnie bez powodu, nic nie grzebałem ani w kodzie, ani w panelu admina - tam wszystkie ustawienia wysyłki potwierdzeń są zaznaczone poprawnie - ktoś mógłby się pomocnie wypowiedzieć?? Z góry dziękuję i pozdrawiam :shout:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności