Skocz do zawartości

Blokada konta - jaies informacje?

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli przewinienie jest małej wagi dostajesz ostrzeżenie i czas na usunięcie problemu. Jeśli większe nagle ban i papa. Odpisuje ale niczego się z tej odpowiedzi nie dowiesz.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

Zwykle tak jest, że nagle ban i już nic nie możesz zrobić. W większości przypadków nie odpisują na maile, bo dla nich to strata czasu.

Ostrzeżenia możesz otrzymać, kiedy może przez dzień, dwa wyda im się coś podejżane, ale tak czy siak wtedy już jesteś pod nadzorem i strata konta to kwestia czasu. Jeśli jest jakiś problem to najlepiej się usprawiedliwiać pisząc do nich wcześniej, niż po otrzymaniu ostrzeżenia lub bana.

To są pojęcia płynne, ale jak chcesz to mogę ci podać przykład małego i dużego przewinienia.

Małe przewinienie: Za bardzo wtopiłeś reklamy w styl, użytkownicy (wg ludzi od Adsense) są wprowadzani w błąd, myśląc, że to nie są reklamy, ale np. podstrony serwisu.

Duże przewinienie: Postawiłeś 1000 Made For Adsense, na każde nawaliłeś reklam, a strony nie przejawiają żadnej wartości, ale na reklamach zarabiasz świetnie. :good:

nie martwcie się :good:

Małe przewinienie: Za bardzo wtopiłeś reklamy w styl, użytkownicy (wg ludzi od Adsense) są wprowadzani w błąd, myśląc, że to nie są reklamy, ale np. podstrony serwisu.

Duże przewinienie: Postawiłeś 1000 Made For Adsense, na każde nawaliłeś reklam, a strony nie przejawiają żadnej wartości, ale na reklamach zarabiasz świetnie. smile.gif

ja dostałem bana na dwa konta za właśnie te dwa przewinienia :)

edit: oczywiście nawet nie dostałem informacji o łamaniu regulaminu - tylko natychmiast ban (oba w poniedziałek z rana)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności