Skocz do zawartości

Na prawde duże zarobki?

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

A na tym forum, jakiś user tyle zarabia ? Bo to 300 euro * 30 dni = 9000 euro = 36 000 zł, to w ciągu trochę ponad 2 lat jesteś milionerem. Dlatego mnie to zastanawia, bo każdy dobry informatyk lub człowiek z pomysłem miałby tyle kasy.

:)

Z mojego doświadczenia... jak uzyskasz ctr wyższy niż 0.3% na forum z bardzo dużym ruchem, na próbce 3 miesięcznej. To oddam Ci moje forum w Twoje ręce oddając połowę trzymiesięcznych zarobków.

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z tego co tu przeczytałam to widzę, że część z was korzysta z efektu skali i uzyskuje z tego przyzwoite zarobki.

A czy może się ktoś pochwalić ile serwisów prowadzi? Chodzi mi o to żeby mniej więcej się zorientować, przy jakiej ilości serwisów można liczyć na efekt skali.

Raczej nikt ci się nie przyzna ile zarabia :) Ale przy 5-10 domenach z łącznym ruchem w okolicach 1 mln odwiedzin nie UU możesz bez względu na tematykę zarabiać nawet 5 cyfrowe kwoty miesięcznie :)

Najlepsze seriale tv w sieci

Ale przy 5-10 domenach z łącznym ruchem w okolicach 1 mln odwiedzin nie UU możesz bez względu na tematykę zarabiać nawet 5 cyfrowe kwoty miesięcznie :)
Z opisami GG albo śmiesznymi fotkami itd, potrafisz zarabiać z 1 mln pi 5 cyfrowe kwoty miesięcznie ?

W jakiej waluty?

@Watt

Jeśli chcesz zarabiać na AS: forum to nie dobry pomyśl - AS działa dobre dla nowych userów

Z opisami GG albo śmiesznymi fotkami itd, potrafisz zarabiać z 1 mln pi 5 cyfrowe kwoty miesięcznie ?

W jakiej waluty?

W PLN, w końcu w Polsce jesteśmy. Z samego AS mogło by być ciężko przy tematyce rozrywkowej ale razem z sieciami afiliacyjnymi po dobrej optymalizacji reklam dotarcie do 5 cyfrowej kwoty (Oczywiście nie mówię tu o kwotach rzędu kilkudziesięciu tysięcy.) jest zdecydowanie do zrobienia.

Najlepsze seriale tv w sieci

dla forum to CPM - jeśli masz dużo odsłon, ewentualnie jakieś w treści reklamy typu intertext (adkontekst) czy smartcontext

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Można ich używać jednocześnie. Do tego, przynajmniej w moim przypadku, użycie intertextu nie obniżyło CTR w GA.

EDIT: nie doczytałem - jeśli chcesz pakować reklamy kontekstowe zarówno z adkontekstu i GA - wtedy nie wolno. Ale intertext, jak pisałem, może z GA współgrać.

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności