Skocz do zawartości

zestaw 123

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Była sobie mała myszka. Stała na jednym brzegu rzeki, a chciała być na drugim. Nagle zobaczyła na drzewie ptaka.

- Ptaku, przenieś mnie na drugi brzeg rzeki – prosiła.

- Nie.

- Ptaku, no co ci zależy? Przenieś mnie – nalegała.

- Nie.

- Ptaku, proszę.

- Nie.

Myszka wskoczyła do rzeki i ją przepłynęła.

I jaki z tego morał? Ano taki – gdy ptak twardy, to i myszka mokra.

Mloda para przychodzi do ksiedza, aby zaplacic za msze weselna. Pan mlody mowi:

- Ile sie nalezy?

- Spojrz na swa wybranke i zasugeruj kwote. - mowi ksiadz.

Pan mlody patrzy i wyciaga 100zl z portwela, a ksiadz patrzy na panne mloda i wydaje 50zl.

Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejsciówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta.

- Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuje sprzątam, dzieciakami się zajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki?!

On na to:

- Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a Ty nie.

- No, a gdybym ja jęczała, to nie chodziłbyś do tego burdelu?

- No, wtedy nie!

Wieczorem zaczyna się gra wstępna - mąż żone całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta:

- Mam już jęczeć?

- Nie, poczekaj.

Facet schodzi do parteru - napalony już jak nie wiem co. A ta znów:

- Mam już jęczeć?

- Poczekaj!!!

Kochają się wreszcie, klient dochodzi i szepcze:

- No teraz... jęcz... jęcz!

Ona:

- Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwóje z fizyki, Jola nie ma butów, nie wiem, co mam jutro kupić na obiad...

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności