Skocz do zawartości

linkować na głowną czy na podstronę

GooG

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli mamy stronę wielotematyczną i chcemy ją pozycjonować np na banany

na głównej stronie niema żadnej zmianki o bananach to opłaca się linkować z katalogów i precli na główna stonę z słowem banany?

czy lepiej tylko i wyłącznie na dana podstronę o tematyce bananowej :) ?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Pomyśl logicznie, a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie:

Twoja strona jest na pierwszym miejscu na frazę "banany", chociaż nie ma na niej wzmianki o nich. Zostaję na stronie i szukam do skutku informacji o tych bananach, czy wybieram konkurencję?

No i ta sama sytuacja, jak podstrona o bananach jest na pierwszym miejscu - wchodzę, przeglądam, znajduję interesujące mnie informacje etc.

Stronę główną linkuj na frazy odpowiednie dla strony głównej, a podstrony tematycznie.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

jeżeli mamy stronę wielotematyczną i chcemy ją pozycjonować np na banany

na głównej stronie niema żadnej zmianki o bananach to opłaca się linkować z katalogów i precli na główna stonę z słowem banany?

czy lepiej tylko i wyłącznie na dana podstronę o tematyce bananowej :) ?

Jeżeli masz stronę wielotematyczna i chcesz ja pozycjonować na banany, to lepiej wrzuć jakaś wzmianka o bananach na index page. To na pewno Ci ułatwi

Dawno temu w kursie adwords przeczytałem ze reklamowana fraza powinna byc MAXIMUM 2 kliknięcia od podanego adresu więc jeżeli pozycjonujesz banany i za 2 kliknięcia będą banany to jeszcze muzę być, w innym przypadku powinieneś linkować podstronę. Wiem ze to przykład z adwords ale ja go skutecznie stosuje w pozycjonowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności