Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - problem ze skatalogowaniem

iamthelaw

Rekomendowane odpowiedzi

Mam podobne pytanie, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu, a szukać - co tu dużo mówić - mi się nie chce. Więc szybkie pytanie, szybka odpowiedź.

Jest sobie nowiutka strona, 0 linków, zacząłem katalogować z dwoma achorami. Czy w ten sposób nie narażam się na nieprzyjemności? Czy lepiej bardziej zróżnicować anchory? Dodam, że frazy 3 wyrazowe, wyniki w Google 800 000 dla jednej i 70 000 dla drugiej.

zapytaj sie go konkretnie co robi i popros o raport

stawiasz sprawe jasno - jesli nie potrafia podac sensownego raportu a wynikow nie ma - nie ma po co dalej tracic na siebie czas

kataloguje? - popros o liste wpisow z zaznaczeniem ktore z twoich wpisow sa zaindeksowane (nie katalogi ale podstrony z linkiem do twojej strony)

precle? - jw

swl staly? - popros o export linkow z zaznaczeniem ktore podstrony sa zaindeksowane - bedziesz mogl sprawdzic w cache czy np nie przylozyl linkow zaraz po twoim mailu

swl rotacyjny przy takich bl napewno w gre nie wchodzi

inne metody zdobywania publicznych linkow - jw

jezeli jest to jego wlasne zaplecze popros o chociaz 1 przyklad z cache z twoim linkiem z data zanim wyslales do niego maila

i nie przyjmuj tlumaczenia ze nie moga sprawdzic czy wpisy sa zaindeksowane - jest sporo darmowyc narzedzi jak i platnych, jako firma powinna miec przynajmniej darmowe, czy ze oczekuja na moderacje - skoro dodaja do precli/katalogow gdzie czeka sie na moderacje 2 miesiace to znaczy ze dodaja na slepo i dopiero ucza sie na tobie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Z wartościowej mocnej domeny, pasuje? :P

z postów na pio?;)

Co do tematu. Tak jak ktoś przede mną wspomniał poproś o szczegółowy raport bo to naprawde same katalogi. I jeszcze mogę zapytać jakie frazy oraz ile płacisz(ciekawość możesz odpisać na prv jeżeli tu nie chcesz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności