Skocz do zawartości

Szukam płatnego narzędzia do mierzenia pozycji

Juzek112

Rekomendowane odpowiedzi

Czy uzywa ktos płatnej wersji programu Web CEO? Czytam sobie ile to kosztuje. Na stronie ceny podane są. Jak czytam są to ceny za wieczyste uzywanie, ale straszono mnie że są to ceny za kilka miesięcy. Ile płacicie za to narzędzie?

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

no mi się wydaje (nie używam) że kupujesz i masz , jeśli są to opłaty okresowe to trochę nie teges

mi brakuje ststystyk desktopowych, mogę zapłacić nawet te pare stów $ ale raz, nie co roku kolejny haracz, abonamenty jakieś

te rozumiem, gdy używasz webowych statystyk, ich serwera...

ale na swoim kompie :)

no mi się wydaje (nie używam) że kupujesz i masz , jeśli są to opłaty okresowe to trochę nie teges

mi brakuje ststystyk desktopowych, mogę zapłacić nawet te pare stów $ ale raz, nie co roku kolejny haracz, abonamenty jakieś

te rozumiem, gdy używasz webowych statystyk, ich serwera...

ale na swoim kompie :)

Szukam programu który kupię raz i mam spokój. Nie chcę żadnych abonamentów itp.

Nie do końca spokój - bo musisz opłacać serwer, przy trochę większej liczbie sprawdzanych fraz mieć dodatkowe serwery proxy - to też kosztuje.

A w przypadku zmian chociażby w kodzie google - musisz sobie aktualizować takie narzędzie.

W przypadku narzędzi z których korzystasz na serwerze kogoś i opłacasz abonament o powyższych problemach możesz zapomnieć.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Szukam programu który kupię raz i mam spokój. Nie chcę żadnych abonamentów itp.

Nie do końca spokój - bo musisz opłacać serwer, przy trochę większej liczbie sprawdzanych fraz mieć dodatkowe serwery proxy - to też kosztuje.

A w przypadku zmian chociażby w kodzie google - musisz sobie aktualizować takie narzędzie.

W przypadku narzędzi z których korzystasz na serwerze kogoś i opłacasz abonament o powyższych problemach możesz zapomnieć.

Jak rozumiem w przypadku web ceo już nic mnie nie interesuje bo jest to aplikacja desktopowa.

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

Źle rozumiesz, bo aplikacja deskopowa podlega podobnym prawą jak podobna na serwerze( ale nie jako usługa abonamentowa) wiec też będziesz musiał ją aktualizować, dostarczyć listę serwerów proxy itd...

Płacenie abonamentu ma ta zaletę, że to dostawca usługi zajmuje się tym wszystkim co jest niezbędne do uzyskania prawidłowych wyników, a wada jest taka która zresztą dużo osób skutecznie zniechęca, że dzielisz się pewnymi informacjami z usługodawcą. Jak wiemy informacja w dzisiejszej dobie jest w cenie :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności