Skocz do zawartości

Lista katalogów mksa, lagaty i neona

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kukis - pisałem w pierwszym poście, że taka lista była mi na dziś potrzebna i dlatego tylko te wpisy są wrzucone. Nikt nie twierdzi, że ilość = jakość. Jednak po kilku testach mogę stwierdzić bez PRu i innych bzdur, że tą listą i 100k gotlinka można sporo fajnych fraz zrobić. Przykłady (choć pewnie i tak nikt nie uwierzy) wkrótce.

Własnie sprawdziłem skrzynkę pocztową i jedną stronę praktycznie wszędzie (poza kilkoma sztukami) odrzucono mimo wartości merytorycznej itp itd etc. W wielu przypadkach w linku (gdzie wiadomość była pozytywna - stronę zaakceptowano) jest wpis do innej strony a mojej nie ma w katalogu. Dziwne rzeczy.

multikonto, recydywa

Na prawdę jakieś cuda niewidy:) hehe..

Co do akceptacji to jak znam naszym moderatorów to musiałeś coś na prawdę podpaść, że Ci stronę pousuwali:) Albo za dużo linków albo caps lock. U mnie za to strony lecą ostatnio najczęściej.

Te katalogi należą do trzech różnych osób. W dodatku z tego co wiem to Neon dodatkowo zatrudnia dwóch moderatorów, więc nie dziwne, że raz akceptowane raz nie. Ja dobrze pamiętam jakość tych opisów (wyjaśniane przez PW) i były one na prawdę straszne. Nie jestem czepliwym moderatorem i zapewne większość z userów to potwierdzi ale są pewne granice. Do słów kluczowych jest stworzone inne pole, nie opis.

[EDYCJA]

ooo... właśnie znalazłem Twoje wpisy w kolejnym moim katalogu. Wiem jaki jest podstawowy błąd. Co dwa, trzy wyrazy masz wrzucony enter. To wina kodowania. Pewnie opisy trzymasz w wordzie lub innym edytorze i nie poświęcasz nawet chwili, żeby zobaczyć czy to co dodajesz ma ręce i nogi. General zrobił podgląd tego co się dodaje, więc już prościej się nie da.

Te entery to częsty problem lub "n" zamiast nich. Sprawdzajcie swoje wpisy przed wciśnięciem "Wyślij" bo na prawdę szkoda czasu Waszego, naszego i tak jak w tym przypadku pieniędzy, których nie zarobiłeś. Oczywiście możesz zarzucać focha i pisać, że będziesz omijał te katalogi szerokim łukiem, tylko nie o to w tym wszystkim chyba chodzi. Najpierw zacznij od siebie, bo nikt tu się na Twoje strony nie zawziął:D

Kurde ja po północy powinienem mieć zakaz dotykania laptopa:) Bo dziwne słowotoki mnie napadają.

Pozdrawiam, pokój wszystkim i dobrej nocy.

ooo... właśnie znalazłem Twoje wpisy w kolejnym moim katalogu. Wiem jaki jest podstawowy błąd. Co dwa, trzy wyrazy masz wrzucony enter. To wina kodowania. Pewnie opisy trzymasz w wordzie lub innym edytorze i nie poświęcasz nawet chwili, żeby zobaczyć czy to co dodajesz ma ręce i nogi. General zrobił podgląd tego co się dodaje, więc już prościej się nie da.

Te entery to częsty problem lub "n" zamiast nich.

I myślę, że to jest podstawowy błąd i jak widzę z mojej strony.

Ps. Nie zarzucam fochów :) Nie piszę tego z sarkazmem :(

multikonto, recydywa

Nikt nie twierdzi, że ilość = jakość. Jednak po kilku testach mogę stwierdzić bez PRu i innych bzdur, że tą listą i 100k gotlinka można sporo fajnych fraz zrobić. Przykłady (choć pewnie i tak nikt nie uwierzy) wkrótce.

zgadzam sie :) co prawda liste powiekszylem o jakies 25 swoich katow :( ale mozna na prawde sporo zrobic B)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Też się z tym zgadzam. Do SEOkatalogów chętnie piszę unikalne opisy, zdarzyło mi się dodawać teksty powyżej 1000znaków jak do precli - ale uważam ,że warto.

No i niech mi ktoś powie ,że SEOkatalogi idą w strony qlwebów...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

plik sciagniety z RP bez problemow - no coz szczescie poczatkujacego

nie ukrywam jestem nowy wiec pewnie zadam glupie pytanie... ale mozna dodawac linki do tych katalogow?

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności