Skocz do zawartości

Lista katalogów mksa, lagaty i neona

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

@Oden - widzę, że dalej dodajesz swoje strony z błędami:/ błagam! Szanuj swój i mój czas.

Z tego co rozmawiałem z Generalem to wina tych enterów co dwa wyrazy jest ich kopiowanie bezpośrednio z maila, który wymusza entery. Wystarczy skopiować to do notatnika i dopiero potem wrzucać na seoki. Albo przynajmniej przy dodawaniu zerknąć na podgląd:/

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdy wchodzę na szeki.pl mój antywir dostaje zawału, nie wiem, czy tylko ja tak mam?

We wszystkich, które teraz przejrzałem katalogach znajdują się wpisy bukmacherskie, większość ma specjalny dział. Zauważam jednak, że z niektórych wpisy są wyrzucane, tylko nie mogę dociec, które czyje są, zaoszczędziłbym wszystkim czasu - mi na pisane, moderatorowi na moderowanie.

Chłopaki! I Dziewczyny!

OSTRZEGAM!:)!!

W którymś z katalogów z listy siedzi paskudny trojan udający antywira. Zastrzelił mi dziś (19.03 g.23:00) Vistę w trakcie katalogowania seobohaterem.

Malwarebytes Anti-Malware najnowszy go usunął (zajęło mi wygrzebanie się z dołka prawie 4 godziny.

OSTRZEGAM!:)!!

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Było o tym w innym wątku mówione od rana. Śmieć podpinał się pod WPressy i seoKi. Administratorzy byli informowani na bieżąco, ale widocznie coś umknęło uwagi.

Skutecznie wycina go w przedbiegach Norton - doradzam zainwestować parę złotych. Nie pierwszy raz uratował mi tyłek :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Było o tym w innym wątku mówione od rana. Śmieć podpinał się pod WPressy i seoKi. Administratorzy byli informowani na bieżąco, ale widocznie coś umknęło uwagi.

Skutecznie wycina go w przedbiegach Norton - doradzam zainwestować parę złotych. Nie pierwszy raz uratował mi tyłek :)

Ja w 99% siedzę na linuxie i śmieje się z takich wirusów. Ten 1% to seobohater :).

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Jasne. Tylko nie każdy user potrafi, chce i może przeskoczyć na linuksa.

Na ile wyceniasz swoją roboczogodzinę? 20, 30, 50 zł? W najtańszym przypadku masz 80 zł w plecy + gratisowy stres.

Za ~ 70 zł dostajesz zarąbisty żołtawy kartonik, błyszczącą płytkę i w miarę spokojny sen na rok :) Jak wygląda rachunek?

Pozdrawiam

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

widocznie coś umknęło uwagi.

Nie tyle umknęło co byli zajęci kuflem na SEOparty? A może to teoria spiskowa:) Ktoś wykorzystał to, że w Garage'u byliśmy:P

Już chyba wszystkie katalogi naprawione także można bezpiecznie dodawać. Hasła też pozmieniane. Norton zainstalowany. TC wyrzucony.

ja tam jadę na Kasperskim i uwazam, że nic lepszego nie ma, ale wiadomo, każdy chwali swoje. Kiedyś słyszałem, że Linux jest równie dziurawy jak Windowsy, ale że stanowi zdecydowaną mniejszość, to wszyscy piszą pod M$ wirki.

A wracając do tematu, katalogi polecam, moderacja szybka, kontakt bardzo dobry - czasami można się skontaktować i wyjaśnić jakieś zaistniałe stytuacje, dodaje się do wszystkich po kolei.

SilverT - skąd takie stanowisko, że Norton to kicha? Być może nie jest pierwszą gwiazdą, ale mimo wszystko to czołówka - a z czołówki każdy wybiera co mu bardziej pasuje. Nie wiem czy testowałeś najnowszą wersję, ale imho w porównaniu z wcześniejszymi ta po przebudowie wymiata pod względem prędkości, małego obciążenia systemu i paru innych.

M_K_S - potestuj zamiast TC - freeCommandera. Mniej użyteczny ze względu na brak pluginów, ale darmowy i do tradycyjnych zadań całkiem całkiem. Chyba najlepszy, który testowałem z gratisowych. No i made in Poland :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności