Skocz do zawartości

Różne IP stron i domen(?)

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

NetBusters Group ale czy te wszystkie strony byly identyczne ? pewnie nie, a wiec taki test jest malo miarodajny, bo nasycenie slow kluczowych po kod pewnie byly inne, wiec takie linki tez maja inna moc !!

strony identyczne roznily sie tylko frazy na ktore byly linkowane strony

a jeżeli różniły się frazy to różniła się też tematyka wg googla więc to tez mogło mieć znaczenie... tak można w nieskończoność.

Ja akurat zdaję sobie sprawę z tego, że NBG mogli mieć taki wynik, bo często obserwuję podobne sytuacje. W chwili obecnej prowadzę test na to, czy google może całkowicie wyzerować wartość linków, jeżeli wszystkie prowadzą z tego samego IP do jednej strony - ryzykuję sporo, ale czego nie robi się dla nauki ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Test dotyczacy kazdego jednego czynnika w seo mozna obalic bo nigdy nie stworzy sie idealnie identycznych warunkow dla kazdej probki. Wyjsciem jest robienie szerszych testow typu 10 przypadkow X i 10 przypadkow Y. Z moich doswiadczen wynika, ze IP ma znaczenie, a jak duze - nie mam pojecia i nie obchodzi mnie to poki roznicowanie ip praktycznie nic mnie nie kosztuje. Lepiej to robic niz nie robic - taka branza ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności