Skocz do zawartości

dziwny filtr od google

traxx

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam problem - zlecilem pozycjonowanie strony komus innemu i skonczylo sie na tym, ze z SERPa (pod fraza forum muzyczne) jestem daleko w tyle w google, spadlem (aktualnie 7 strona, a byla nawet 15 pare miesiecy temu). jezeli jest jakas fraza ktora istnieje na paru stronach - to w wynikach google moja strona zawsze bedzie ostatnia. mimo, ze domena ma 4 lata i pr3. ta osoba pozycjonowala SWLami w ogromnej ilosci i nie wiem jakimi jeszcze technikami, ale widocznie niedozwolonymi. chociaz to dziwne i tak, ze jest ten filtr. ten filtr juz ponad rok trwa.

mam addera kupic czy co zrobic zeby to naprawic?

dzieki z gory za pomoc i pozdrawiam

Wpisz tytuł domeny(tekst z <title>), lub nazwę domeny w google, jeśli nie będzie ona na pierwszym miejscu, wysoko prawdopodobnie, że to filtr,

Adder nie pomoże, zgłoś guugielkowi, do rozpatrzenia, wyżal się w specialnym miejscu, i módl się o wybaczenie :) bo jak 4 lata, to szkoda, domenki, a i nie zapomnij jakoś Seowca wynagrodzić od tego, SWL fajne narzędzie, tylko trzeba umieć korzystać i z odpowiednim umiarem

sygnaturka.png

witam,

mam problem - zlecilem pozycjonowanie strony komus innemu i skonczylo sie na tym, ze z SERPa (pod fraza forum muzyczne) jestem daleko w tyle w google, spadlem (aktualnie 7 strona, a byla nawet 15 pare miesiecy temu). jezeli jest jakas fraza ktora istnieje na paru stronach - to w wynikach google moja strona zawsze bedzie ostatnia. mimo, ze domena ma 4 lata i pr3. ta osoba pozycjonowala SWLami w ogromnej ilosci i nie wiem jakimi jeszcze technikami, ale widocznie niedozwolonymi. chociaz to dziwne i tak, ze jest ten filtr. ten filtr juz ponad rok trwa.

mam addera kupic czy co zrobic zeby to naprawic?

dzieki z gory za pomoc i pozdrawiam

Komuś innemu wiec wcześniej pozycjonowałeś sam czy ktoś inny, bo jeżeli ktoś inny istnieje prawdopodobieństwo ze zdjął on linki do strony i poleciałeś..

Wpisz tytuł domeny(tekst z <title>), lub nazwę domeny w google, jeśli nie będzie ona na pierwszym miejscu, wysoko prawdopodobnie, że to filtr,

Adder nie pomoże, zgłoś guugielkowi, do rozpatrzenia, wyżal się w specialnym miejscu, i módl się o wybaczenie ;) bo jak 4 lata, to szkoda, domenki, a i nie zapomnij jakoś Seowca wynagrodzić od tego, SWL fajne narzędzie, tylko trzeba umieć korzystać i z odpowiednim umiarem

[FMF] For Music forum - forum muzyczne

adres: www.fmf-team.pl

nie jest na pierwszym ;) jest na 5. stronie dopiero :(

wynagrodzic tzn?

juz troche glupio mi pytac, ale gdzie sie zglasza googlowi do rozpatrzenia? nie mam pojecia jak to w ogole znalezc i w ktorej sekcji :)

Komuś innemu wiec wcześniej pozycjonowałeś sam czy ktoś inny, bo jeżeli ktoś inny istnieje prawdopodobieństwo ze zdjął on linki do strony i poleciałeś..
ktos inny mi pozycjonowal

dzieki za odpowiedzi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności