Skocz do zawartości

Kaczyński o Egipcie 2020

verSuS

Rekomendowane odpowiedzi

Widać ze Jarek to światowy człowiek :) No ale Lech tez błyskotliwością nie grzeszy.

ta....

https://www.dziennik.pl/polityka/article564..._1966_roku.html[/url]']Jacek Kurski ujawnił, że prezes Kaczyński wyznał mu, że na plaży ostatni raz był w 1966 roku.

"Zapamiętałem dobrze ten rok, bo się wtedy urodziłem. Prezes sam na plaże nie jeździ, ale ma dobry dostęp do statystyk, które mówią, że obecnie mniej ludzi jeździ na plaże niż w czasie rządów Prawa i Sprawiedliwości" - powiedział w kuluarach kongresu Jacek Kurski.

Spółki | Prawo | Sąd

...tam przecież można gadać po polsku i nie znać angielskiego w ogóle...

właśnie tam jadę, jak wrócę to wam napiszę czy był ktoś oprócz mnie z Polski :-)...

@Motty jak jedziesz to poczytaj: https://www.poradniki.zgora.pl/wakacje-w-eg...y-i-informacje/ może Ci się przydać...

Ogólnie to kraina mlekiem i sra...ką płynąca :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

"... Polacy muszą mieć prawo do wypoczynku ..."

Tak ale dopiero w 2020 roku ! ;)

Widziałem to w TV

Na początku nie wiedziałem co jest grane. Pomyslałem że to może jakaś masowa extradycja czy coś? Że ktoś Polaków przegonił z Afryki ? :)

.

Jeżeli pijesz % to nie jest podobno tak źle. Ale w sumie co to za alternatywa -> albo pijany, albo w toalecie...

Nie działa, znajomy dziennie setę przed śniadaniem walił - eygh... nie pomogło. Na te ostre przypadki tylko kroplówa pomaga. To nie chodzi tylko o zwykłą biegunkę, ale ludzie dostają gorączki wysokie. Niektórym nic się nie dzieje, a innych dopada i probiotyki i alkohol nie pomogą jak ma dopaść to dopadnie ;):)

Jak ktoś się wybiera, a jeszcze nie był to na prawdę przeczytajcie sobie ten poradnik, z linka. Dość dużo kwestii porusza, które się mogą przydać .

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności