Skocz do zawartości

Nagły wzrost BL w SEOQuake

krzepa

Rekomendowane odpowiedzi

Ale masz to tylko na swoich stronach? Czy w czasie odświeżenia masz jakis wzrost, po czym odświeżasz i wraca? Ten nagły wzrost trwa jakiś czas, czy dziś jest, jutro nie ma?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ale masz to tylko na swoich stronach? Czy w czasie odświeżenia masz jakis wzrost, po czym odświeżasz i wraca? Ten nagły wzrost trwa jakiś czas, czy dziś jest, jutro nie ma?

Innych oprócz swoich stron nie monitoruję więc nie wiem jak mają inni ;) Gdy odświeżam przyrost nadal jest, i trwa on kilka dni... mówię tu o przyroście o kilka, do nawet 10 tys BL...

Jeżeli sami nie jesteście sprawcami tego przyrostu, a zakładam, że tak jest, to sa dwie mozliwości:

- ktoś Was częstuje linkami

- SQ nawala

ja osobiście nie zauważyłem tego zjawiska jezeli chodzi o 2 przypadek

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja znowu zauważyłem u siebie w Y wzrost linków, jeżeli chodzi o konkurencje to niektóre strony miały dużego doła a niektóre tak jak moja zyskały kilka tyś linków. Ostatnio przyrost linków strasznie wolno szedł w Y. Ciekawe co się dzieje i jakie będą tego konsekwencje. ;)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Ja znowu zauważyłem u siebie w Y wzrost linków, jeżeli chodzi o konkurencje to niektóre strony miały dużego doła a niektóre tak jak moja zyskały kilka tyś linków. Ostatnio przyrost linków strasznie wolno szedł w Y. Ciekawe co się dzieje i jakie będą tego konsekwencje. ;)

Nadal przyrost idzie wolno. Do jednej ze stron dodałem w ramach testu 6 dni temu ok 12000 linków, a yahoo pokazuje wzrost o 130.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności