Skocz do zawartości

Jak to ugryżć?

waskiphoto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam pytanie odnosnie mojej strony która chciałbym wypozycjonowac i nie wiem czy dobrze sie do tego zabiore wiec stwierdziłem ze zapytam. Wczesniej pozycjonowałem swoje forum, gdzie nie było problemu osiagnac top 1-5 lecz teraz mam wiekszy problem poniewaz chcialem wypozycjonowac swoja firmowa strone , która jest bardzo mała tzn domena rok w sieci pr4, 5 podstron na których znajduje sie niewiele tresci (naprawde niewiele) a słów kluczowych z których sa wejscia na strone (i to duzo) jest ok 25-30 i sa to zawsze praktycznie te same. Dodam ze sa to srednio trudne frazy.

Chciałbym pozycjonowac strone wlasnie na te słowa i mam problem poniewaz 90% słów nie wystepuje na mojej stronie głównej ani nawet na podstronach. Narazie kataloguje i dodaje do precli arty. z linkami zawierajacymi wlasnie te słowa i pytanie co dalej? Czy małe dopalenie (bezpieczne) SWL na kazde z tych słów cos da i czy to bezpieczne?(np. Linkme)?

prosze o rade czy to dobre rozwiazanie a jak nie to jakie polecacie dla takiego pozycjonowania? Dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności