Skocz do zawartości

Programy na OS X

--Nuta--

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tematu takiego nie ma, a chyba coraz więcej maczków mamy w naszym kraju.

Zastanawiam jak radzicie sobie na tym systemie, biorąc pod uwagę, że jednak większość oprogramowania jest pisana pod WIN.

Może niech każdy podzieli się swoimi narzędziami.

Ja na razie dorobiłem się RankTracker z Paczki SEO Power Suite. Myślałem o komplecie, ale całość to obecnie ok 600$ w wersji enterprice. To taka alternatywa dla WebCEO pod WIN

Szukam jakiegoś narzędzia do sprawdzania PR, coś a'la PaRaMeter

I chyba najważniejsze, to jakiś program do zarządzania projektami. Taki w którym mógłbym utworzyć projekt, podpinać do niego pliki - np. plik pdf albo arjusz kalkulacyjny, tworzyć linki do www, lista rzeczy do zrobienia, notatki z zapisem daty - czyli np. piszę sobie - dodany link na www... Przydałoby się coś takiego jak zauważę dziwne zachowania w statystykach to mogę sprawdzić po dacie co było robione. I najlepiej żeby zliczał czas pracy przy projekcie - czyli zaczynam coś robić to klikam na projekt, włączam start, potem stop i na koniec miesiąca mogę sprawdzić iel czasu na to poświęciłem. Prawie idealny jest do tego Billings, ale trochę mu brakuje.

Szukałem też ostatnio czegoś do pingowania.

Oczywiście dla większości z tych rzeczy można sobie napisać skrypty i odpalać je na localhoście, ale po co jeżeli ktoś już to napisał.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności