Skocz do zawartości

Be1st.pl - nowy katalog

dywyn

Rekomendowane odpowiedzi

Be1st.pl to nowy katalog stron internetowych, działający w oparciu o znany i powszechnie lubiany (w światku SEO) skrypt Generala. Najogólniej nic nadzwyczajnego. Mój drugi poważniejszy katalog. Nie będę zapowiadał że Be1st dołączy do elity najlepszych katalogów, ani że będzie funkcjonował 10 lat - nie wiem co z niego wyrośnie. Mogę powiedzieć że będę się starał... na nim zarobić. Chciałbym by był równie popularny jak Linkman.pl.

Katalog jest zaindeksowany. Linkowanie jest w toku, ale na BL rzędu 100k nie liczcie.

Kilka uwag:

Zgłoszenie wpisu jest darmowe.

Nie wymagam unikatowych opisów, ale je lubię.

Nie wymagam by opisy były cudownie poetyckie, jednak bardzo lubię gdy są ładnie sformatowane.

Bardzo proszę nie dopalaj wpisu z 10k puntków z SWL. Najlepiej nie dopalaj z rotacyjnych linków.

Puste boxy w których będą wyświetlane reklamy pozostawiłem celowo.

Zapraszam!

Treningi WattUp.pl

• 4 tygodnie później...

Witaj Dywyn!

Katalog jest bardzo ładny, przybyło już sporo stron, a ja wciąż czekam na akceptację podkategorii. :)

Byłbym wdzięczny, gdybyś je dodał. Pozdrawiam.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Dziękuje za dodanie mojej strony. Twój katalog do godziny zostanie zindeksowany przez mój serwis netraport.

Edit:

Ehhh właśnie przeczytałem pkt 5:

"5. Nie informujemy o dodaniu swojej strony do katalogu"

sorki, więcej nie będe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności