Skocz do zawartości

troche od poczatku

rabbit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

sidze tu od jakiegos czasu i czytam i czytam...

jak kazdemu chodzi mi o to samo moja strona to www.whiterabbit.pl

poukladalem tagi-ale nie wiem czy dobrze jak dla mnie ok

linki sa jak na razie kolo 10 ale nie chce przesadzac, nie byliscie w tym temacie zgodni wiec troche wole poczekac. ale...

nie mam bladego pojecia jak zdudowac mape strony. przeszukiwanie forum wcale nie jest takie efektywne a tego nie znalazle, i tak jak na caly dzien szukania wczoraj i dzis mam nadzieje ze to co zrobilem do tej pory jest ok

jeszcze jedno wczoraj gdzies mi smignal adres pod ktorym sprawdzalo sie odwiedziny googlebota ale dzis tez juz nie moge go znalesc. jesli moge prosic o zerkniecie i ewentualne sugestie co jest nie tak, jak i o male co nieco z ta mapa

aha jak chcialem (choc wyczytalem ze to nie jest konieczne ) zarejestrowac sie na google (czyli tylko zaprosic bota)to wywalal mi errorka i koniec, tez "???".

dzieki z gory ale jednak mam nadzieje ze ktos cos pomoze:)

Na tej stronie https://www.netroglycerine.com/sitemap.html jak wpiszesz swój adres to ci wygeneruje mapę strony - zapiszesz to w pliku mapa.html i wstaw na stronkę

dodane potem ------

a że konkstrukcje linków na stronie są nieprzyjazne to z tego adresu program znajduje tylko jedną stronkę, więc szukaj dalej :)

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Na tej stronie https://www.netroglycerine.com/sitemap.html jak wpiszesz swój adres to ci wygeneruje mapę strony - zapiszesz to w pliku mapa.html i wstaw na stronkę

dodane potem ------

a że konkstrukcje linków na stronie są nieprzyjazne to z tego adresu program znajduje tylko jedną stronkę, więc szukaj dalej

aha :)

nieprzyjazne powiadasz...(???)... poszukam poszukam,

nimniej dzieki.

ale... pod te linki sa podpiete statystyki klikniec czy jak zminie je za pomoca mod rewritera to czy one beda dalej dzialac czy cos trzeba zminiac?

i jeszcze jedno b.wazne dla mnie pytanie :

czy moge umieszczac linki zanim pojawi sie strona na googlu, w sumie czekam juz kolo 2 misiecy

czy moge umieszczac linki zanim pojawi sie strona na googlu, w sumie czekam juz kolo 2 misiecy

możesz

82212[/snapback]

to żart oczywiście, jasne ze nie możesz dodawać linków zanim strony nie ma w indeksie wyszukiwarki

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

dzieki wielkie ;)

a co z tym macie jakies pojecie

"pod te linki sa podpiete statystyki klikniec czy jak zminie je za pomoca mod rewritera to czy one beda dalej dzialac czy cos trzeba zminiac?"

jezeli tak to jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności