Skocz do zawartości

Schemat zaplecza

Rekomendowane odpowiedzi

Ale można swobodnie zagadać do małych blogów tematycznych. Kilak razy dogadałem się, że mogłem za darmo dodać artykuł z linkiem. Autorzy nie chcieli nic w zamian, no poza wartościowym, czytelnym i ciekawym dla ludzi artykułem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@ubaff tak jak napisał mmr88, bądź ok 50-100zł netto za 14 dni emisji, zyskujesz link oraz ruch.

@autor topicu - musisz zwiększyć zasięg zaplecza - więcej domen, więcej IP i o wieeeele więcej fraz :)

@Harvi - najłatwiej na jakieś niszowe tematyczne hasła aby podłapać ruch, wspiąć się ciut w seprach i cały power przekazać dalej.

pozdrawiam

Dzięki za odpowiedzi.

Jak rozumiem propozycje to najlepiej postawić dużo serwisów tematycznych np. strona o sklepach agd w warszawie i ją linkować do pozycjonowanego serwisu.

Początkowo zastanawiałem się czy całe zaplecze ułożyć w jedno drzewko i je linkowac do klienta ale to chyba niema sensu? Jak rozumiem lepiej linki z wielu słabszych serwisów niz jednego mocniejszego do którego reszta linkuje?

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

Tak, najlepiej stworzyć wiele tematycznych serwisów i te serwisy również mocno linkować - z katalogów, swli, precli i wszystkich możliwych źródeł - chodzi o to ,aby zaplecza miała jak największą moc, aby ostatecznie mocne i tematyczne strony linkowały do strony docelowej.

Jak rozumiem lepiej linki z wielu słabszych serwisów niz jednego mocniejszego do którego reszta linkuje?

Lepiej z jednego mocnego niż z wielu słabych źródeł.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Tak, najlepiej stworzyć wiele tematycznych serwisów i te serwisy również mocno linkować - z katalogów, swli, precli i wszystkich możliwych źródeł - chodzi o to ,aby zaplecza miała jak największą moc, aby ostatecznie mocne i tematyczne strony linkowały do strony docelowej.
Jak rozumiem lepiej linki z wielu słabszych serwisów niz jednego mocniejszego do którego reszta linkuje?

Lepiej z jednego mocnego niż z wielu słabych źródeł.

Czy taki mocny serwis z którego będę linkować musi się "zestarzeć". Chodzi mi o to czy w jakims rozsądnym czasie (2-3 miesiące) od uruchomienia taki serwis da dużej mocy pozycjonowanemu serwisowi?

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

• 3 tygodnie później...

Podepnę się.

Jak oceniacie linkowanie z zaplecza podstronami.

Schemat domena zapleczowa sztuk 1 nie z rożnych

zaplecze podstrona 1 -> domena gl. strona glowna

zaplecze podstrona 2 -> domena gl. strona glowna

zaplecze podstrona 3 -> domena gl. strona glowna

....

czy lepiej

zaplecze podstrona 1 -> domena gl. strona glowna

zaplecze podstrona 1 -> domena gl. podstrona 1

zaplecze podstrona 1 -> domena gl. podstrona 2

zaplecze podstrona 1 -> domena gl. podstrona 3

....

• 2 tygodnie później...
... a tak poza tym to do czego służy SWL jak nie pozycjonowania?

SWL nie służy do pozycjonowania a jedynie do czasowego podniesienia strony (pośredniej lub docelowej) w wynikach wyszukiwania na określone frazy.

A to pozycjonowaniem NIE JEST.

SWL może co najwyżej być narzędziem wspomagającym pracę przy pozycjonowaniu.

Poprzez powstanie SWL i stosowanie jako jedynej, szybkiej, słusznej i cudownej metody, słowo POZYCJONOWANIE uległo niestety zjawisku deprecjacji.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

euro com pl które jest w topie na frazę sklep agd ma prawie 200.000 rzeczywistych Back linków, jeśli chcesz coś podobnego uzyskać z 8 postawionych stron które pojawią się jak filip z konopii to obawiam się, że może się nie udać;)

euro com pl które jest w topie na frazę sklep agd ma prawie 200.000 rzeczywistych Back linków, jeśli chcesz coś podobnego uzyskać z 8 postawionych stron które pojawią się jak filip z konopii to obawiam się, że może się nie udać:)

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...mo=d&bwmf=u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności