Skocz do zawartości

Parametr site:

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zauważyliście dziś podejrzane zmiany w ilości zaindeksowanych stron ?

Sprawdzałem kilka, nie tylko moich stron i site jest jakiś wyjątkowo mały.

Przykładowa strona miała rano 10 tyś, a teraz widzę ledwo ponad tysiąc. Inna miała 55 tys, a teraz ma 400. Cała masa innych podobnie.

Mnie tam to nie rusza, ale może kogoś zainteresować.

Albo dostałem jakiegoś 'bana' na IP mojego kompa ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jest duża różnica pomiędzy np. google.pl i google.com - zależy gdzie sprawdzasz ;)

sęk w tym, że wszystko i zawsze tak samo - w Polsce na różnych przeglądarkach, bez personalizacji.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Od dłuższego czasu zauważem takie spadki chwilowe - na wszystkich stronach są w danej chwili zauważalne, po czym szybko wraca do poprzedniego stanu.

Chociaż ten okrojony site chwilowy wydaje mi się lepiej oddaje realną wartość, bez wszystkich indeksowanych zbędnych, śmieciowych, sztucznych podstron dla G.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności