Skocz do zawartości

Parametr site:

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
rzeczywiście... dziś znowu mam powyżej 3,5 k site :P

a jak to chwilowy powrót do tego 3,5 k site ?

Nie rozumiem w czym jest problem jeśli parametr site będzie podawał nawet 1 ? Kogo to obchodzi i na co to komu?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

AdamAGP# : akurat w moim wypadku to raczej nie były śmieciówki bo był to normalny serwis tematyczny stworzony dla userów, o dużej oglądalności.. okaze sie juz niedlugo jak to bedzie wygladalo :D

Mark, źle mnie zrozumiałeś :), nie takie coś miałem na myśli, chodziło mi o podstrony nawigacyjne, pagowane kategorie, tagi itp. nie o spam.

a czy podczas tego spadku site miałeś spadek trefiku z googla ?

Nie zauważyłem

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

może testują coś odnośnie parametru site:, może będzie tak jak z link: że będzie pokazywana tylko próbka wyników, trochę do d... by to było.

Forum PiO ma 20k, a normalnie ma chyba z 200k.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Ale skoro nie widać spadku ruchu to się nie ma co przejmować. Mimo iż stronki niby nie są w indeksie to są na pewno bo by ruch z long taila spadł. Jedyny problem będzie z zapleczami pod SWL, a raczej z ich oceną i przyznawaniem punktów.

Gdzieś coś tu wyczytałem w jakimś starym poście z grudnia 2009, że parametr site ma wogóle zniknąć ? Czy to prawda ? pisało coś gdzieś na jakiś oficjalnych blogach google ?

No nie wiadomo czego to efekt, bo to pewnie testy, może ma to coś wspólnego z nowym algorytmem.

Też trochę kojarzyłem z suplementem, ale dzisiejsze spadki są za duże.

Na razie nic nie wymyślimy.

Googiel trochę przedborza chyba ciągle z tymi testami, zmianami, cudami, które nic nie dają, ale na coś muszą tą kasę wydawać :(

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności