Skocz do zawartości

2 podobne serwisy - pozycjonowanie - pomoc

zoomgt

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam serwis internetowy, ktory pozycjonuje w SS- niestety

Wiadomo, ze place za efekty...

Pojawila sie okazja zeby kupic dobrze pozycjonowany adres pasujacy do mojego biznesu (1 dziesiątka).

Chcialbym zrobic nową prostą strone informacyjna o swojej firmie i w ten sposób miec 2 strony.

Pytanie czy mając ten drugi serwispojawiający sie w 1 dziesiątce nie będę wspierał(pomagał) SunriseSystem i płacił do nichprzez to wieccej? Nie zrobie żadnych odnośników do mojego pierwotnego serisu.

Będzie tylko podobna treść.

Nie znamsię napozycjonowaniu.

Proszę o pomoc.

pzdr

Zoomtg

Dzięki za pomoc,

z SS rozliczam się za klikniecie.

Obawiałem sie ze strona o podobnej tematyce, w ktorej pojawiająsie te same słowa kluczowe i nazwa firmy może spowodować ze serwis który pozycjonuje SS bedzie się pojawiał wyżej. Chciałbym żeby bez mojej pomocy osiagneli wysoką pozycję:) Mając ten nowy serwis praktycznie od zaraz w pierwszej dziesiatce płacił bym podwójnie a tak poczekam do konca umowy i odpowiednim wyprzedzeniem ją wypowiem w SS.

Pozdrawiam

Zoomgt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności