Skocz do zawartości

LinkExchanged!

mfrack

Rekomendowane odpowiedzi

po świeżym banie (sobota/ niedziela) w końcu zrozumiałem co to znaczy przesadzić z linkorem. linki rotacyjne to jednak niebezpieczna zabawka, przynajmniej dla mnie. wygląga na to, że albo nie potrafię ustawić właściwych proporcji, albo...

lekarz zaleca spokój, no ale jednak jakoś tam trzeba linkować... z umiarem. czy macie już jakieś doświadczenia z LinkExchenged? system jest manualny, zapewnia pełną kontrolę i sprawia wrażenie cywilizowanego.

marcin

system który wyleciał nie miał jakichkolwiek systemów na stronach.

Więc przejrzyj dokładnie do jakich stron masz linki z tego serwisu, bo może się zdarzyć, że linkujesz do stron do których nie powinieneś i za to dostałeś bana.

Piszę to z własnego doświadczenia, co częściowo opisałem w przyklejonym wątku "ban w google". Moja strona wróciła do indeksu, a linki z systemów do niej cały czas prowadziły,

linków zewnętrzych jest mniej jak 10 i wszystkie ok (agora.pl, bmw.pl, bph.pl i reszta też na poziomie, i tylko firmy, które na pewno nie pozycjonują).

czepiam się linkora, bo tylko to wydaje się prawdopodobne, ale fakt, że w tym czasie robiłem 301 i był update linków G. serwis został przekierowany poprawnie na nową domeną, ale ta zamiast utrzymać wyniki (głównie 1 strony), spadła ostro w dół (powyżej 20-50 stron wyników - to już 6 dzień). kiedyś jak robiłem 301 obyło się bez problemów i nowa domena zajmowała pozycje starej.

stąd chyba dostałem bana.

System o ktory pytasz to gotlinks.com znalazlem jeszcze 4 podobne i jeden z nich wydaje sie byc bardzo obiecujacy. Jak tylko je przetestuj i poznam efekty opisze to tutaj.

Chodziło mi o https://www.linkexchanged.com/ bo mają #1 na "link exchange" i zbliżone hasła.

po świeżym banie (sobota/ niedziela) w końcu zrozumiałem co to znaczy przesadzić z  linkorem.

Chodzi ci pewnie o filtr na slowo pod ktore ustawiles strone w systemie a nie o bana!

Sam to ostatnio przerabiam ze nowych stron nie mozna zbyt szybko obstawiac bo poprostu na te slowa kluczowe nie ma ich w wynikach ;]

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Chodzi ci pewnie o filtr na slowo pod ktore ustawiles strone w systemie a nie o bana!

serwis poleciał na wszystkie hasła, a odwiedziny z 1200 per day do 200-300 (z czego z G mniej jak 100), to co wpadało to były całe frazy, nie główne hasła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności