Skocz do zawartości

Skrypt pod statlinka

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.opensourcecms.com/ tutaj trzeba potestować

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam,

czy możecie polecić dobry skrypt pod strony dla statlinka ?

Żeby miał mało kodu w treści.

Pozdrawiam

Wystarczy sprawdzić czego jest najwięcej w statlinku, a z tego co ja sprawdzałem to najwięcej jest WP. Sam z tego nie korzystam, bo mam autorski skrypt, ale z tego co słyszę to dużo osób korzysta z tego skryptu.

WP średnio nadają się pod STATLINK,a ze względu na bardzo dużo kodu, ale z drugiej strony WP generuje dużo podstrony, które statlink punktuje. Najlepiej znaleźć między tym ultimatum - czyli lekki cms, wyposażony w możliwość obsadzania tagami.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Linkme się troszkę zatrzymało w czasie, w Statlinku ceni się ilość kodu do treści. Najlepiej to mieć same artykuły a nie czarować z podstronami nabitymi w indexie za pomocą tagów... :)

Pozdrawiam

no własnie, w linkme pisało się z 8 tekstów i nabijało do 120 podstron na tagach i to nawet ładnie się indexowało, ale admini stwierdzili że to duplowanie contentu i się skończyło. A teraz to całkiem w linkme się nie opłaca zaplecz podpinać.

Skąd te wnioski że się nie opłaca podpinać w linkme? Po prostu linkme ma inną politykę i tyle.

Najlepszy pod statlinka są serwisy z małą ilością kodu i tagi. Dlaczego WP jest najczęściej spotykanym tam skryptem? Odpowiedź jest prosta, ponieważ dzięki tagom uzyskuje się punkty stracone na kodzie strony. Mało której osobie chce się męczyć z tworzeniem specjalnie pod swl-a skryptu i męczyć się z impletowaniem szablonów. Ot cała tajemnica odkryta :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

WP jest najpopularniejszy, ale generuje bardzo dużo kodu html. Osobiście korzystałem, bo ma całą masę templatek, z których mogę dobrać idealnie do tematyki strony. Aktualnie przerzucam się na skrypcik ze stopki.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności