Skocz do zawartości

Czy zgłaszacie katalogi do MAR'a?

Sezuza

Czy zgłaszacie swoje katalogi do MARa ?  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zgłaszasz każdy swój katalog do MAR'a?

• Tak - od razu po jego powstaniu
      21
    • Tak - ale dopiero jak zyska jakieś BL
      11
    • Tak - ale tylko wybrane. Pozostałych nigdzie nie podaję
      13
    • Nie zgłaszam żadnego
      7
    • Co to jest lista MAR'a?
      5
    • Nie zgłaszam żadnego, ale umieszczam link w stopce na PiO
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Aktualizując sobie bazę katalogów zauważyłem, że nie wszystkie katalogi są u MAR'a.

Jeżeli jest to tylko część, wystarczyłoby raz na jakiś czas zrobić update MAR'a, zaoszczędziłoby to sporo czasu, niż śledzić każdy wątek o nowym katalogu.

Dziękuję za odpowiedzi!

Sezuza

Xann: to się cieszę :). Jak pisałem, chciałbym wiedzieć, czy można "w pełni" - no, może w 80%, polegać na MAR'ze.

SPoro czasu zajmowało mi wynajdywanie katalogów w stopkach itp - więc mam nadzieję, że ten post i innym pomoże - no i MAR'owi "napędzi" przy okazji więcej SMSów :)

Dodałem jeszcze jedną odpowiedź, bo coś mnie tknęło: "Nie zgłaszam żadnego, ale umieszczam link w stopce na PiO"

Jak coś jeszcze ma być, dajcie znać - wielu osobom zaoszczędzi to czasu :)

Co to jest lista MAR'a?

To taka lista, coś ala lista Wildsteina :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności