Skocz do zawartości

[Polska] SEO/SEM Warsztaty 2010

artche

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na PW.

Czy ktoś może posiada kontakt telefoniczny do użytkownika Artche, bądź kogoś kto jest w stanie udzielić mi odpowiedzi na pytanie o możliwość zarejestrowania się na SilesiaSEM ?

pozdrowienia z sali gdzie jest cholernie lodowato !! a za oknem ponad 30 stopni ...

edit: podziękował za bardzo miły i sympatyczny warsztat, troche mi pomysłów dało i do myslenia tez.

Jeste zadowolony że mogłem uczestniczyć w tym wydarzeniu ;) Dzieki też za wręczenie nagrody ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

juz było my też wróciliśmy do łodzi. było fajnie, i na szczęście więkość było na klimatyzowanej sali :)

pewnie będzie można liczyć na filmiki z kilku prezentacji o seo,

a arkadii kilka osób robiło zdjęcia ale jeszcze nie wiadomo gdzie zostały wrzucone.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności