Skocz do zawartości

Pytanie o domeny funkcjonalne

Mike Godslayer

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam stworzyć stronę (pod sprzedaż) o pewnym serialu i zastanawiam się jaką domenę kupić.

Interesująca mnie nazwa wolna jest tylko w domenach net.pl, tv i eu.

Najchętniej wykupiłbym net.pl do czego skłaniają mnie głównie finanse i tu pojawia się pytanie: czy w związku z tym, że jest ona subdomeną domeny polskiej jest gorzej postrzegana przez wyszukiwarki (i inne czynniki weryfikujące wartość)? Czy potencjalny nabywca mojej zapłaciłby mniej gdybym zdecydował się na domenę funkcjonalną?

Proszę od odpowiedź. Wybaczcie, że pytanie typowe dla laika, ale dotąd moje zainteresowanie domenami nie wykraczało poza ich opłacenie :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności