Skocz do zawartości

Na czym stawiacie swoje zaplecze z unikalną treścią?

tbnet

Zaplecze  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Moje zaplecze z UNIKALNYMI tekstami to głównie:

• proste strony, robione najczęściej na szablonach, mające do 30 podstron
      27
    • strony oparte na wordpressach - prywatn
      16
    • strony oparte na wordpressach - publiczne
      9
    • dość rozbudowane serwisy z kilkoma działami
      4
  2. 2. Moje zaplecze jest większe niż 10 stron na różnych domenach

• tak
      46
    • nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad stworzeniem systemu, który ułatwi mi stawianie i zarządzanie zapleczem. Jestem ciekaw jak budujecie strony, które mają unikalne treści. Dodatkowo możecie napisać czy na zapleczach stosujecie dużo grafiki, ile średnio taka stronka zajmuje mb i ile zjada transferu w miesiącu.

Ja tworzę głównie strony, które mają od 5 do 20 podstron. Wykorzystuję do tego szablony i prosty cms oparty na plikach tekstowych, dzięki czemu wybranie sensownego szablonu i postawienie całości nie trwa dłużej niż 1,5 godziny. Czasami używam wordpressa z 10-20 tekstami.

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

Na zaplecze trzeba poświęcić trochę czasu, ale raz zbudowane będzie służyć długo!

W przypadku naprawdę dużych stron zapleczowych można stawiać dużo Precelków zamkniętych! Niestety trzeba najpierw dość dużo zainwestowąć, potem się to zwróci z nawiązką ;)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Ja już przestałem robić na odwal zapleczówki gdzie tekst unikalny, a szablon jakiś standardowy. Teraz praktycznie robię strony, gdzie na same poszukiwanie szablonu i dostosowanie go poświęcam sporo czasu, o dobrych artykułach nie wspominając.

Ja głównie buduję na WP, ponieważ jest mnóstwo ładnych estetycznie szablonów, które zachęcą ludzi do przeglądania strony.

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

hmm sprawdz moje skrypty

przyklad: www.pwxt.net (konfiguracja do 30 min ze wszystkim, wielkosc site nieograniczona)

albo

przykład: https://kredytowy.blogst.be/pa/

login: demo

haslo: demo

przykład www.najtansze-kredyty.blogst.be (konfiguracja to 10 min, site takie ile jest artykulow, rejestracja uzytkownikow,adsense, zlote mysli)

Za każdym razem korzystam z innego szablonu, staram się dopasować do tematyki, a także dodatkowo modyfikuje i wywalam to co niepotrzebne.

Mój systemik jest oparty na 3 plikach :P Jak ktoś chce to mogę podesłać.

David23, korzystasz z bazy?

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności