Skocz do zawartości

Darmowy Panel SEO

stilly

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem ostatnio dość ciekawy projekt pod adresem: https://www.seopanel.in/

Nie jest to projekt najwyższej klasy ale jest darmowy i samemu można napisać trochę kodu :)

Jeżeli się przyda to fajnie a jeżeli już coś było na forum to przepraszam bo nic nie znalazłem.

Pozdrawiam i miłej zabawy przy panelu ;)

Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie

Dzieki za link :D Udalo Ci sie to porawnie zainstalowac? U mnei niby wszystko ok, ale nie dziala sprawdzanie pozycji, a na tym najbardziej mi zalezalo. Dodalem keywordsy i nic sie nie pokazuje, a raportu tez nie idzie wygenerowac...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeżeli Tobie nie działa to pewnie za dużo zapytań masz z jednego IP. Skrypt oryginalnie (chyba) nie posiada maskowania proxy pewnie będzie trzeba dopisać dodatkową funkcję.

U mnie wszystko chodzi :D serwer w o12.pl

Pozdrawiam

Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie

No dokladnie torche to zamotane. Przydalaby mi sie funkcja stworzenia porjektu stronki, dodania keywordow i sprawdzeniw szystkich najlepiej z cron. A tutaj trzeba sprawdzac po jednym i to jeszcze recznie...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

SilverT napisał(a):
zakręcony to mało powiedziane. i przeładowane niepotrzebnymi funkcjonalnościami i opcjami

ale za darmo, wiec jakas baza do przebudowy jest ;>

pytanie moje do pozostalych czy znacie alternatywne oprogramowanie tego typu - darmowe/platne?

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

SilverT napisał(a):
yellow nie jestem programistą ale coś mi się wydaje, że łatwiej będzie komuś napisać od zera niż przerabiać to

Nie no bez przesady, duzo tego to tam nie ma - w najgorszym jednak wypadku mozna powyciagac to co sie przyda i zrobic projekcik z nieco mniejszym rozmachem ;_)

swoja drogą, wlazlem w generowanie raportu i wybralem fraze kluczowa, myslalem ze pokaze mi sie piekny raport ale zamiast jego dostalem tylko info

Cytat
Successfully crawled keyword {fraza_kluczowa} results from www.google.com.....

i teraz pojecia nie mam gdzie takowy raport mozna zobaczyc :_)

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

jak kod dobrze prowadzony to taniej będzie przerobić czy dodać nową funkcję,

ale to rzadkość że ktoś pisze w PHP kod taki że da sie coż z tym zrobić , sam język niestety jaki jest kazdy widzi :)

wygląda obiecująco, ale jak daje dodanie keyworda wybieram domene zaznaczam wszystko, to bez wzgledu ile wyszukiwarek bym zaznaczył to i tak pisze ze pole nie moze byc puste czyli tak jakby nie rozpoznawal tego ze pole jest juz zaznaczone, mial ktos podobny problem ?

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności