Skocz do zawartości

Darmowy Panel SEO

stilly

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
@yellow masz tam zaklada Reports i tam musisz sobie wygenerowac na dany przedzial dni.

wlasnie probooje wygenerowac jakis reprot ale kompletnie nic sie nie pokazuje...

Admin Panel -> Reports Generation Manager -> Wybierz stronke z listy i wcisniej Proceed

nastepnie:

SEO Tools -> Keyword Position Checker (zaznaczona defalutowo) i wszystko jak na dloni

Dodatkowe raporty sa tez tam dostepne. Trzeba troche poprobowac wszystkich narzedzi i wtedy oceniac.

Jak na darmowy tool to jest naprawde OK. Nie wspominajac juz o serwisie autora - blyskawiczna pomoc oraz wdrozenia dodatkowych opcji.

Pozdrawiam

Działa wam sprawdzanie pozycji w Google?

Nie wiem dokladnie o co pytasz - czy w ogole nie masz wynikow czy sa bledne?

Ja uzywam UK googla - na poczatku byl problem gdyz seo panel byl nastawiony na 100 wynikow wyszukiwania w google na jedna strone i wtedy byly problemy z poprawnym rankingiem pozycji ale poprosilem Geo (autora) i zmienil na 10 wynikow (czyli tak jak defaultowo w google) i teraz jest wszystko ok. Ta poprawka wymagala tylko zmiany w bazie danych i dostalem ja w postaci zapytania mysql.

• 7 miesięcy temu...

Zabawie się w archeologia... Właśnie się bawię tym panelem na swoim serwie i niestety podstawową wadą jest to, że pozycje są mierzone baardzo niedokładnie. Różnią się z rzeczywistością o 10 miejsc a czasem więcej. Czy ma ktoś takie doświadczenia jak jak? Może jakiś sposób na to?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności