Skocz do zawartości

ionic.pl vs iswift.eu - konta z wieloma ip

decerios

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni,

czy jest jakaś alternatywa dla hostingu SEO w Ionic.pl lub pakietów SEO w www.iswift.pl ? Potrzebuję hostingu z 10 IP i możliwością ich zwiększania o kolejne.

Wyżej wymienieni nie oferują niestety okresu testowego, wymagają zakupu min. 5 kont, a hosting typu "kot w worku" kupowałem 5 lat temu. Alternatywa typu hoseo.pl i ponad 50 ip to dla mnie trochę za dużo, potrzebuję czegoś pomiędzy.

Decerios

co do neteasy.pl to nie ma szans z iswift jeśli chodzi o konta seo

15 zł netto miesięcznie za 5 adresów IP na neteasy.pl to dużo. Na rok wychodzi ponad 300 w neteasy.pl, a w iswift 100!

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

tyle, ze na neteasy masz serwery w pl i polskie ip, te z iswift dla mojego pozycjonowania niewiele daja, bo gdybym chcial miec ip z ovh to sam bym kupil sobie RPSa za 50 zl i do tego IP po 4 zl sztuka na wylacznosc... poza tym nie wiem skad wziales te ceny bo ja widze na iswift pakiet z 15 ip za ponad 400 zl rocznie

pozdrowienia.

googlerulz.

no tak, tylko za to 100 zl mam tylko 1,5 GB miejsca i 15 GB transferu to na takich kontach to conajwyzej zaplecze w html postawie.. jednak zdecydowanie wole lokoz i neteasy jesli chodzi o seo niz takie oferty ;)..

pozdrowienia.

googlerulz.

te z iswift dla mojego pozycjonowania niewiele daja, bo gdybym chcial miec ip z ovh to sam bym kupil sobie RPSa za 50 zl i do tego IP po 4 zl sztuka na wylacznosc

Masz do wyboru ponad 100 adresów wśród których znajdziesz typowe polskie IP;)

poza tym nie wiem skad wziales te ceny bo ja widze na iswift pakiet z 15 ip za ponad 400 zl rocznie

To o czym piszesz to pakiet All In One. Jest on droższy, ale znacznie wygodniejszy w użyciu. Standardowe seo paczki są dużo tańsze.

Na forum są też rabaty na nasze usługi, więc zapraszam do testów, może się do nas przekonasz.

tyle, ze na neteasy masz serwery w pl i polskie ip, te z iswift dla mojego pozycjonowania niewiele daja,

Cześć,

Tak mi się nasunęło: jakie ma znaczenie do pozycjonowania polskie serwery i polskie ip?

Pozdrawiam!

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności