Skocz do zawartości

Ile wg. Was jest warty wpis w KatalogGD.pl?

Gość

Ile zapłaciłbyś/zapłaciłabyś za wpis w tym katalogu?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/zapłaciłabyś za wpis w tym katalogu?

• Nie dodałbym/dodałabym wpisu.
      11
    • <=1,22zł
      27
    • 2,44zł
      11
    • 3,66zł
      1
    • 3,67zł<
      3

Rekomendowane odpowiedzi

zeta, pod warunkiem iz bedzie mozliwosc czegos poza sms, bo nie wszyscy chca/moga slac eski.

Tu się zgodzę i jeszcze jakby była opcja np 10 kodów ze zniżka czy soc było by fajnie. (przelew oczywiście taniej niż 1zł ale sms to 1.22 ok:)

bo jaka jest w ogóle szansa że mój wpis zostanie zaindeksowany?

Jak dopalisz wpis to duża:)

Laambada po prostu doczepił się informacji w sidebarze, że jest tylko 500 zaindeksowanych. Już usunąłem z templatki mylącą informację.

Tu się zgodzę i jeszcze jakby była opcja np 10 kodów ze zniżka

Jak już będę sprzedawał paczki to po 25 kodów w cenie 40zł (jeżeli normalny wpis 2,44zł). :)

Jeżeli czepiać się matematycznie to w ostatnim powinno być większe równe 3,67 lub większe niż 3,66 bo w ten sposób ze zbioru wyleciało 3,67 :)

Edyta : Żeby było merytorycznie przy obecnych statystykach może i zeta bym wysłał

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Alexa PL: 3788 (nie nabijałem).

Hmm cos nie chce mi sie wierzyc. W porownaniu ze stronami do ktorych mam dostep to taki ranking dawalby kilka tysiecy UU dziennie...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Z tego co widzę to "traffic rank" to właśnie miejsce w Alexie. A są dwa wyniki - na świecie i w państwie skąd jest najwięcej odwiedzin (tutaj: Polska).

Alexa: 390271

Alexa PL: 3788

Bawienie się w 1.22 zł to bzdura - więcej zapłacisz prowizji od tego niż zarobisz.

Przemyśl taki układ cenowy:

1 - 3 wpis do max tak 3 zł + VAT (płatność sms)

4 - 9 wpisów 2 zł + VAT za wpis (dotpay)

10 i więcej wpisów 1 zł + VAT za wpis (płatność dotpay)

Da Ci to konkretną korzyść i zdecydowanie ograniczy moderowanie w katalogu jeśli chodzi o śmietnik i spamik

Pamiętaj nie każdy może płacić sms-ami a i z nimi często są wałki

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ja wiem ale nie powiem :P

w indexu to superancko działa :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Yahoo BL sukcesywnie rośnie, przez tydzień urosło o ponad 1k. :)

chociaż wpisów więcej jak 4 dziennie nie będzie

Właśnie się tego obawiam, bo nie chcę mieć paru wpisów na dzień. Dopiero będą płatności jak będę miał pewność przynajmniej 10 wpisów na dzień. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności