Skocz do zawartości

www.polskikatalog.com/

Laambada

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Zapraszam do dodawania wpisów do Katalog Polskich Stron

Jako, że jestem przeciwnikiem długich, przez co czasami głupkowatych opisów strony, wymagam od Was aby opis był krótki(100-250 znaków) ale dokładnie odzwierciedlał zawartość strony.

Katalog zaindeksowany, powoli linkowany. Nie będzie tam żadnego SWL.

W chwili obecnej jest mały problem, mianowicie gdy nie możesz dodać strony, nie wyświetla się informacja o błędzie, dlatego też podaję niżej wymagania:

Max. ilość znaków tytułu strony: 70

Min. ilość znaków opisu strony:100

Max. ilość znaków opisu strony:250

Min. ilość znaków słów kluczowych:3

Max. ilość znaków słów kluczowych:200

Wkrótce to zostanie naprawione.

Jeśli strona źle wyświetla się w którejś z przeglądarek prosiłbym o info.

To po co ten katalog?

Głównie dla użytkownika?

Tym bardziej, że w jednym z moich katalogów mam dużo wejść z Google na różne hasła. W ten sposób użytkownik dostaje konkretną, zadbaną stronę a nie jakiś śmietnik.

Czy mam błędna myślenie, czy nie, katalog zostanie w takiej formie jak jest.

A ten link co mi polecasz to po co?

Może go też wyślij redaktorom DMOZ, w końcu oni mają bardziej surowe wymagania niż ja :)

Pey, z całym szacunkiem ale nie rozumiem Ciebie. Sam masz regulamin i też zapewne nie przyjmujesz wszystkich stron.

Od tego jest moderacja.

Jedni właściciele przyjmują wszystkie strony ale wymagają opisów po 1500 znaków, ja za to wolę krótszy opis ale do wartościowej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności