Skocz do zawartości

SEO-DODAWARKA.PL

shakez

Jakiej dodawarki potrzebujecie?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej dodawarki potrzebujecie?

• Dodawarka do katalogów
      16
    • Dodawarka do PresellPage
      18
    • Dodawarka do scuttle
      3

Rekomendowane odpowiedzi

moze zrob to w jakims standardowym formacie a nie tworzysz swoj wlasny?

przykladowy to {|} (najlepiej z zagniezdzaniem) lub ten z safiro

sa dosyc stare i ludzie czesto z nich korzystaja, przystosowanie specjalnych teksotw tylko pod twoj program mnie osobiscie zniecheca, zwlaszcza ze prosisz nas o przetestowanie rowneiz funkcjonalnosci....

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Format który ja proponuje zapewnia większe zróżnicowanie wygenerowanych treści przy zachowaniu sensu.

Jeżeli chcesz możesz tworzyć projekt w tradycyjnym formacie. W niczym to nie przeszkadza.

Można stosować też {|} i wszystkie inne znaczniki stosowane w standardowym formacie.

Na chwilę obecną nie wprowadziłem jeszcze zagnieżdżeń bo powiem szczerze że jest to dość trudne do napisania.

Postaram się jednak by i ta funkcja była dostępna w najbliższym czasie.

Dodatkowo dodałem możliwość losowania tytułów i zbiorów tagów po oddzieleniu znakiem #.

np.

1tytył#2tytuł#3tytuł

i

1_tag, 2_tag, 3_tag#A_tag, B_tab, C_tag

Testowałem właśnie skrypcik, zamysł jest w porządku, jednak po dodaniu artykułów w kilku preclach na żadnym nie zobaczyłem swojego wpisu. Możesz to jakoś poprawić? To dość poważny błąd, gdzyż program nie spełnia swoich podstawowych funkcji.

tekst bez linka w stopce...

Testowałem właśnie skrypcik, zamysł jest w porządku, jednak po dodaniu artykułów w kilku preclach na żadnym nie zobaczyłem swojego wpisu. Możesz to jakoś poprawić? To dość poważny błąd, gdzyż program nie spełnia swoich podstawowych funkcji.

Rzeczywiście miałeś rację. Fatalny błąd którego nie wychwyciłem ponieważ nie występował na koncie administratora. Wielkie dzięki za info.

Błąd naprawiony i można testować dalej :D

Rzeczywiście miałeś rację. Fatalny błąd którego nie wychwyciłem ponieważ nie występował na koncie administratora. Wielkie dzięki za info.

Błąd naprawiony i można testować dalej :)

Kliknąłem "zarejestruj w preclach i 0 reakcji" dodałem projekt napiekłem treści i projektu brak hehe za********e

Do precli dodaje, nie do każdego co prawda ale z tego co widać, jest to wina ustawień moderatorów. Widocznie, muszą przeglądać publikacje ma niektórych preclach. Od wczoraj "precluję" przez seo-dodawarkę i zobaczymy jaki będzie efekt, narazie w statystykach moich słów kluczowych praktycznie zerowy ruch słów na wyższe pozycje, ale niczego nie można oczekiwać po 1 dniu. Zobaczymy efekt za jakiś czas. Proponuję wyszukać więcej bardziej wartościowych precelków. Tylko 1 jest z PR4 i to zagraniczny, a kilka z PR1,2,3 i to wszystko. Zamysł strony mimo wszystko bardzo mi się podoba, upraszcza troszkę pracy :D

oby tak dalej!

Kliknąłem "zarejestruj w preclach i 0 reakcji" dodałem projekt napiekłem treści i projektu brak hehe za********e

Napisz jakiej przeglądarki używasz?

Podaj na moje GG:4664069 dane twojego profilu bym mógł to sprawdzić.

Wczoraj prawie cały dzień pracowałem nad poprawnym zapisywaniem projektu. Być może że trafiłeś pechowo i twój projekt się nie zapisał bo akurat coś w nim grzebałem :( . Dzisiaj wszystko już gra :)

Proponuję wyszukać więcej bardziej wartościowych precelków.

To prawda ale to już na końcu gdy będę pewny że wszystko gra. Dodam formularz dzięki któremu każdy użytkownik będzie mógł zaproponować precla.

W bazie mam kilka tysięcy precli z czego wiele ma PR4 i PR3 ale lista jest filtrowana i pokazuje tylko te z którymi nie ma większych problemów z rejestrowaniem i wpisami. Te dobra precle zazwyczaj chronią się np kodem z obrazka. Może kiedyć i na to znajdę jakieś rozwiązanie :dirol: .

Testujcie i zgłaszajcie błędy :)

Jest kolejny błąd, który u mnie się pojawia. Dodawarka dodaje artykuły do precli, jednak opublikowany artykuł zawiera odniśniki w takim zapisie <a>anchor tekst</a> po prostu nie przenosi całego linka do precla.

Przejzałem archiwum Twoich wpisow i nie widze tam brakow w linku. Podaj w ktorym preclu to zaobserwowałeś.

Troszeczke tego było w sumie, masz np ten wpis. https://www.masaze.prochowice.pl/2010/03/30...anie-stron-www/

Odnośniki zapisywane tutaj są jak i w wielu innych preclach w ten sposób (wcześniej pisałem Ci o tym) <a>ANCHOR TEXT</a>

Tutaj się niestety mylisz .

Dodawarka wysyła wpis włącznie z całymi linkami. Porównaj sobie archiwum wpisów w dodawarce oraz rzeczywiste treści opublikowane w preclach.

Wyciągniesz wtedy wniosek że linki są wysyłane ale są też jednocześnie usuwane przez precla lub jego administratora.

Biorąc za przykład ten precel : https://www.masaze.prochowice.pl

Wpis jest bez linków ale po wejściu w archiwum precla w seododawarce zobaczysz że linki zostały wysłane.

By wejść w archiwum należy na liście precli kliknąć na adres precla.

Jeżeli chcesz wypozycjonować stronę nie używaj ciągle tej samej treści nie stosując nawet synonimów.

Google będzie każdy kolejny wpis traktowało jako "duplikat content" i choćbyś dodał takich wpisów milion to nic nie da.

Poświęć trochę czasu na stworzenie solidnego projektu.

Hmm... w takim wypadku potrzebna jest lista precli, w których administratorzy nie usuwają linków :D

Co by się nie działo widzę, że brniesz kolego do przodu ze swoim projektem. Życzę powodzenia, i w razie jakiś błędów itp będę na bieżąco je opisywał.

Wszyscy użytkownicy seo-dodawarkim mogą teraz korzystać również z synonimów zagnieżdżonych w tekście

Głębokość zagnieżdżenia jest nieograniczona :)

Oto przykład stosowania zagnieżdżeń :

{synonim1 | synonim2 | synonim3 | {synonim_zagnieżdżony1 | synonim_zagnieżdżony2} | synonim5 }

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności