Skocz do zawartości

Zapytanie o przekierowanie domeny czy ma to wpływ na pozycje

ogLLo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam portal ogłoszeniowy ogLLo.pl , mam tez drugądomene ogloszeniastargard.pl, która jest podpięta pod katalog ogllo.pl .

Zastanwiam sie jak zrobić by ogłoszeniastargard miało te same linki co ogllo w google? Czy można jakoś te dwie domeny by były osobne a miały wszystko jednakow jeśli chodzi o linki itd?

Czy pozycjonowanie subdomeny stargard.ogllo.pl można jakoś zrobic?

Aktualnie jak wpiszesz w google ogłoszenia Stargard mam 9 pozycje, chcialbym troche do góry:)

Napisz to tak by można było to zrozumieć... Bo jak to czytam, to nie wiem czy chcesz miec link na A do domeny B i drugi taki sam link na A do domeny C, czy chodzi Ci o to by mieć link z A do B i z B zrobić przekierowanie do C, czy może mieć jeden link z A do B i C jednocześnie.

Nie wiem, co masz na mysli pisząc Czy można jakoś te dwie domeny by były osobne a miały wszystko jednakow jeśli chodzi o linki itd?

... Nawet nie chce mi się zastanawiać co masz na myśli... Albo co tam, chodzi o to, że masz podpięte dwie domeny pod jedną zawartość i ładujesz linkami w jedną i drugą domenę? Czy może masz podpięte pod tą samą zawartość i linkujesz do jednej, a z niej robisz 301 na docelową? Czy może masz podpięte pod tą samą zawartość i linkujesz do jednej i drugiej, a z jednej z nich robisz 301 na docelową?

Na jedno natomiast wiem jak Ci odpowiedzieć:

Czy pozycjonowanie subdomeny stargard.ogllo.pl można jakoś zrobic?

Tak, oczywiście, tak samo jak każdej inne strony.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przepraszam ze zakreciłem. Dzieki zaTwoj czas.

Chodzi mi o to: Moja decelowa domena to ogLLo . Jednak wykupiłem tez ogloszeniastargard. Zrobilem tez subdomene stargard.ogllo.pl

Kiedy wpisuje w wujkaG site:ogllo.pl wyskakuje mi ok 1000 , kiedy wpisuje ogloszeniastargard.pl wychodzi mi 1

Jak zrobic by wujek i dla jednej i dygiej domen widzial to samo?

Dziekuje za rade.

Więc mam to: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.stara-domena.pl

RewriteRule ^(.*)$ https://www.nowa-domena.pl/$1 [R=301,L]

Wkleiam do pliku htaccess.

Ten plik ma mieć taką nazwe i jakieś rozszerzenie?

W którym folderu umieszczam ten plik ? w docelowym czy w folderze domeny którą chce przekierować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności