Skocz do zawartości

[Ankieta]Zamkniete precle

NetBusters Group

Zamkniete precle  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany dostepem do zamknietej listy precli?

• Tak Tylko za darmo
      21
    • Tak nawet za drobna oplata
      19
    • Tak nawet za np 1 link
      2
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No fajnie tylko z tą konfiguracją toś nie zaszalał. Nawet podstawowe strony nie po usuwane

"Jeszcze jeden blog WordPress"

"Informacje

To jest przykład strony w systemie WordPress, możesz ją zmienić i opublikować informacje o sobie oraz o swojej stronie tak, aby twoi czytelnicy wiedzieli, kim jesteś i czym się zajmujesz. Możesz utworzyć więcej stron takich jak ta, lub utworzyć podstrony i zarządzać ich treścią."

2 z 3 precli działają, a miało być 20 :D No i 0 wpisów. Pasowało by żeby właściciele tych precli przynajmniej po 1 wpisu sami dodali z swoimi stronami ... bo tak to szkoda dodawać w ciemno na precle które nawet skonfigurowane nie są. Ja czekam z moimi wpisami do czasu aż to będzie wyglądać jak trzeba :P

ja tez chetnie bym sie dolaczyl - przyznaje staz przy pisaniu precli niejest "oszalamiajacy" - przyznaje dopiero sie rozkrecam.

w chwili obecnej pisze glownie o turystyce - moja branza

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

No fajnie tylko z tą konfiguracją toś nie zaszalał. Nawet podstawowe strony nie po usuwane

"Jeszcze jeden blog WordPress"

"Informacje

To jest przykład strony w systemie WordPress, możesz ją zmienić i opublikować informacje o sobie oraz o swojej stronie tak, aby twoi czytelnicy wiedzieli, kim jesteś i czym się zajmujesz. Możesz utworzyć więcej stron takich jak ta, lub utworzyć podstrony i zarządzać ich treścią."

2 z 3 precli działają, a miało być 20 :) No i 0 wpisów. Pasowało by żeby właściciele tych precli przynajmniej po 1 wpisu sami dodali z swoimi stronami ... bo tak to szkoda dodawać w ciemno na precle które nawet skonfigurowane nie są. Ja czekam z moimi wpisami do czasu aż to będzie wyglądać jak trzeba ;)

No umkneło mi przy konfiguracji:) A co do ilości to 3 na start(tyle działa) 20 w sumie;)

A co do artykułów już dodano:) Te precle nie są nr 1 w naszych zadaniach:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności