Skocz do zawartości

Moderowany katalog stron

matan

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystam z Sobi2 wersja RC 2.9.2.3 licencja GNU. Można dowolnie go przerabiać dla własnych potrzeb.

Edycja CSS bardzo prosta (nawet ja daje radę). Praktycznie nieograniczone możliwości. Dużo dodatków dla sobi i joomla.

Zastanawiam się nad użyciem galeri dla Sobi. Puste miejsca obok miniaturki w opisie szczególowym ( można tam wstawić zdjęcia ), oraz dodtakowej galerii. Osobna strona ze zdjęciami i opisem (jako promocja dla firm). Tylko to już pochłonie dużo miejsca na serwerze.

Galeria Sobi

Jeśli chodzi o joomla to można się o tym rozpisywać. Nie wiem czy są jakieś granice czego nie można w joomla zrobić?

Mnóstwo dodatków i możliwość dowolnego przerabiania pod siebie

Joomla dodatki a tutaj jest dość dużo dodatków Free i płatne.

Miniaturki ściągam w czasie rzeczywistym ( w momencie dodawania strony). Chyba lepiej niż te nieaktualne, lub brak. Możliwość sciągniecia 5 wersji ( wielkości ) i stron flesh.

• 2 tygodnie później...

Witam i ponownie zapraszam do dodawania wpisów do katalogu ;)

Katalog przeszedł modernizacje, poprawiona garfika (nowy header po świętach, jest w produkcji).

Poprawiony opis szczegółowy: funkcja głosowania i dodawania opinii.

Trochę go podlinkowałem więc mocy nabiera. Obecnie ma PR3 ale nie zamierzam na tym skończyć.

Jest jeszcze trochę do zrobienia ale wszystko powoli.

Katalog jest darmowy. Nie trzeba się logować ale bez logowania nie ma możliwości późniejszej edycji wpisu.

https://www.ranks.pl

Prośba do dodających wpisy. Jeśli chcesz linki z innymi tagami niż w meta tagach, dopisz je na końcu opisu szczegółowego.

• 2 tygodnie później...

Po stronie głównej, nie poznałem, że to Joomla :fool:

Moim zdaniem za ciężki skrypt na katalog, ale to tylko moja opinia.

Sobi jest fajnym komponentem i rozwijanym już od kilku lat :(

Musisz trochę potłumaczyć:

https://www.ranks.pl/index.php/kategorie.ht...2&sobi2Id=3

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 miesiące temu...

nooo - cena domeny już doszła do 500 zł - jak na katalog który był 3 miesiące w sieci i zdobył trochę linków z katalogów to chyba niezły wynik.

M

poszła za 700 zeta

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności