Skocz do zawartości

Pytanko o dodawanie do katalogów

fotovera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym wiedzieć czy jak dodaje wpisy do katalogów to podawać adres tylko głównej strony czy dodawać także do podstron. Mam znajomego zajmującego się pozycjonowaniem i mówił mi że do katalogów podaje się tylko główna stronę a do preselli dodaje się także podstrony. Czytałem parę tematów na forum i tam niektórzy pisali że do katalogów dodaje się także podstrony i kto tu ma rację?

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

Do katalogów dodaje się... Zaplecze i główną stronę:P

Do Precelków dodaje sie arty z 2,5 (w zależności od długości i ograniczeń np. Takiego cośka) z różnymi linkami do różnych podstron

Ale każdy ma swoje sposoby, wiem, że dodają ludzie do katalogów same zaplecza jeszcze inni odwrotnie wiec tutaj jedno sie pewne... Do katalogów nie dodawaj podstron

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

fotovera, zwykle katalogi nie pozwalają na to, żeby dodawać podstrony jako główny anchor. Najczęściej pod tytułem wpisu kryje się link do strony głównej. Natomiast część katalogów ma możliwość dodania linków z anchorami do tekstu opisu strony, którą dodajemy. I wówczas jest możliwość linkowania poszczególnych podstron.

A dobrze jest, żeby oprócz strony głównej, linkować także podstrony.

W takim przypadku katalogi zachowują się trochę jak precle, tylko zamiast artykułu na jakiś temat, jest to opis strony.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Witam chciałbym wiedzieć czy jak dodaje wpisy do katalogów to podawać adres tylko głównej strony czy dodawać także do podstron. Mam znajomego zajmującego się pozycjonowaniem i mówił mi że do katalogów podaje się tylko główna stronę a do preselli dodaje się także podstrony. Czytałem parę tematów na forum i tam niektórzy pisali że do katalogów dodaje się także podstrony i kto tu ma rację?

Większość katalogów oferuje dodanie tylko linka do index strony, ale są tez katalogi gdzie można dodać deep linka, do podstron. zależy jaki katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności