Skocz do zawartości

Ile potrzeba czasu na wypozycjonowanie nowej domeny?

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy co rozumiesz przez proste frazy i jaka jest konkurencja na te proste frazy.

Ale zakładając że to zupełnie świeża domena, tak realnie 3-4 miesiące, chociaż tak jak napisałem zależy to od frazy, ale też od strony jaka na domenie się pojawi.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Jakbym podał Wam te frazy i tak by wam to dużo nie pomogło :P

Dlatego określiłem je mianem proste, bo takie są.

Ale rozumiem że na początek opłaca się pozycjonować te najprostsze i najbardziej niszowe frazy, żeby szybciej zająć jakiekolwiek pozycje i stworzyć chociaż minimalną odwiedzalność?

od początku warto pozycjonować wszystkie trudne i mniej trudne. Z tym, że te pozycjonowanie tych mniej trudnych szybciej się skończy i będziesz wtedy miał więcej czasu na pozycjonowanie tych bardziej trudnych.

Jeśli jest to coś naprawdę łatwego to można w miesiąc osiągnąć efekt (szybciej jeśli to nie jest świeżynka), ale często sprowadza się to jednak do min. 2 miesięcy.

Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego

Forum wielotematyczne

Sichle - szczegóły na PW

Jeżeli nie umiesz oszacować czasu pozycjonowania frazy, to mam wątpliwości - że umiesz określić co to jest "prosta" fraza.

"Prosta" fraza typu:

Najtańsza fasola Katowice

jest do wypozycjonowania, zaraz po zaindeksowaniu frazy czyli nawet kilka dni.

A "prosta" fraza typu:

projekty domów Katowice

to już znacznie dłuższy czas.

Dlatego bez podania fraz a i serwisu (jak jest np. full flash to też zmienia postać rzeczy) to pozycjonowanie "prostych" fraz może zająć od 3 dni do roku czasu a może i dłużej.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

pozycjonowanie tych mniej trudnych szybciej się skończy

Zaraz, zaraz, czy aby pozycjonowanie to na pewno proces jednokrotny?... Zawsze uczono mnie, iż o pozycje cały czas trzeba dać i jak na razie nie mogę się z tym nie zgodzić...

święta prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności