Skocz do zawartości

Czy to ma wpływ na pozycję czy PR?

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM,

Czy text z moim linkiem pojawiający się na stronach pomaga w osiągnięciu wyżswzej pozycji czy tez w osiągnięciu wyższego PR?

1)

Np jeśli sa katalogi stron z linkami pośrednimi, Ja dam jako nazwę:

https://www.nazwa.pl - super strona

Da to jakiś skutek?

2)

lub gdy adres pojawi się tylko jako część textu np. na forum.. ale hdzie nie da się zrobić linka.. sam text tylko się pisze... i będzie: costam costam... https://www.nazwa.pl - suiber fajnie i wogole costam costam

3)

Czy linki z tej samej domeny.. chodzi mi o np mam domenę nazwa.pl

i chce wypromowac stronę: www.forum.nazwa.pl i robię strony: xxx.nawa.pl xxx.nazwa.pl Kazdą dodaje do duzej ilosci katalogów i w nich linkuję do strony www.forum.nazwa.pl to te linki ze stron xxx.nazwa.pl mają normalną wagę jak np link ze strony: www.forum.optyumalizacja.com

Np zrobiłbym 50 stron.. to juz kilka dodatkowych linków.. a spam to to by chyba nie był.

Z góry dziękuję za pomoc.

ps. Wiem, ze szy zaraz dasz mi linka do szukarki.. szukałem już.

Pozdrawiam

1. link pośredni jak sama nazwa wskazuje nie prowadzi bezpośrednio do twojej strony i daj sobie z takim spokój

2. nie zaszkodzi potestować tylko umiarkowanie

3. spam to nie jest - to linkowanie wewnętrzne i jest w porządku

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności