Skocz do zawartości

Jakieś FAQ błagam

ap_seo

Mam rację?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam rację?

• Tak
      4
    • Nie
      6
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Postuluję żeby na prawdę opracować najczęściej powtarzające się pytania a nie odpowiadać setki razy na to samo. Fakt faktem, że nawet jak jest coś zwięźle napisane to i tak nie zawsze sam jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale staram się chociaż w istniejącym temacie zadawać takie pytania.

Często minusem takiego FAQ jest to, że pytania są sformułowane w jeden sposób - czasem zbyt ścisły - sam nie raz szukając czegoś dopiero kiedy wiem gdzie jest odpowiedź dociera do mnie, że pod takim a nie innym pytaniem było trzeba szukać informacji. Proponowałbym więc, żeby zebrać różne wersje pytań i ewentualnie odpowiedzi.

A jeśli się nie da nad tym popracować to chociaż apelowałbym, żeby kierować osoby zadające pytania na tematy, które zostały już wcześniej utworzone do tych tematów - lepiej już żeby było wszystko porozrzucane po jednym temacie niż po całym forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności