Skocz do zawartości

Kradziesz zawartości strony

Andreen

Rekomendowane odpowiedzi

Spór o opis towarów w sklepie będzie wieczny no chyba że ktoś mi pokaze wyrok sądu w tej sprawie że faktycznie kopiowanie opisu produktów podlega pod ochronę praw autorskich to fakt uwierze, a nie wierzę bo już przez tą drogę ja osobiście przechodziłem i wiem jak wygląda

Obecnie Pan 'Andreen' wejdzie na drogę prawną i jak zapadnie wyrok fajnie by było jak by nam go pokazał i rozwał wzelkie wątpliwości, do tego czasu proponuje już nie polemizować w tym temacie.

Marketing internetowy dla firm

• 1 miesiąc temu...

Witam na chwilę obecną treści ze strony konkurentów znikły i zawarliśmy ugodę w tej sprawie prawnie wiążącą na zasadzie iż konkurencja zapłaci mi X złotych odszkodowania, opłaci honorarium dla mojego prawnika zwróci koszta notarialne oraz usunie treści skopiowane z mojego serwisu. Bardzo cenna w tej sprawie okazała się strona web.archive.org gdzie zindeksowane były podstrony mojej strony firmowej z dnia 6.05.2009 gdzie były umieszczone opisy oraz artykuły jak używać pewnych urządzeń wraz z porady co do roślinek.

Mój prawnik załatwił sprawę tak iż poszliśmy do notariusza po oświadczenie notarialne potwierdzające wydruki ich podstron gdzie skopiowali nasze opisy. Raptem 150 stron druku i za to zapłaciłem ugodowo 700zł ,a nie po 30zł od każdej strony jak to ma miejsce normalnie.

Tak więc wyszedłem z tego obronną ręką :)

piece piekarnicze, polecam w firmie liderseo pozycjonowanie stron metodami white seo. Najlepszej jakości workowany ekogroszek oferuje firma A.U.H. Zgoda z Lędzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności