Skocz do zawartości

Nowa strona - nowy serwer ?

przemz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam dwa serwery na których znajdują się strony. Teraz moje pytanie, czy mogę zrobić na jednym z tych serwerów odpowiedni folder i wrzucić pliki html z inną stroną ? Oczywiście "czy mogę" to pytam w kwestii takiej, że - czy to będzie się jakoś gryzło podczas pozycjonowania. Bo chciałbym zobaczyć czy strona się w ogóle rozkręci. Czy roboty google będą skanowały tylko i wyłącznie tą stronę czy przypadkiem będą też zachaczały o inne foldery i pliki z tej pierwszej strony ?

nie rozumiem za bardzo, ale na jednym serwerze możesz mieć wiele serwisów www.

jesli strona nie bedzie miała żadnych linków do pierwszej to nie mają szansy zaglądać do pierwszej strony, chyba ze coś poplączesz, ale raczej wątpię

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zamiast folderów używaj subdomen - foldery to złe rozwiązanie

Plan jest taki, mam serwer i wgrany tam cms, domena podpieta i wszystko ładnie samo działa. Teraz chciałbym stworzyć folder żeby wrzucić pliki od nowej strony (już nie cms) i tak jak piszesz wychodzi na to, że do każdej podstrony będę musiał stworzyć subdomenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności