Skocz do zawartości

[Kupi] Wartościowe linki - nie tylko turystyczne :)

mwic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupię linki - ciekawe, wartościowe. Interesuje mnie długa współpraca, jeśli dysponujesz odpowiednim arsenałem to również hurtowe ilości, choć pojedynczymy perełkami też nie pogardzę.

Wyślij mi swoją propozycję - od razu powiem, że interesuje mnie dłuższy okres czasu (np. 3miesiące+), dobre miejsca na link (a nie koniec stopki), nieprzeładowane strony (nie interesują mnie linki wśród 20 innych). Dodatkowe frykasy w postaci otoczenia linku tekstem czy też możliwość dywersyfikacji anchorów w obrębie serwisu bardzo mile widziana.

Proszę o informacje z adresem strony, ceną za miesiąc/kwartał etc, oraz wazne informacje (otoczenie tekstem? maks liczba wychodzacych? lokalizacja? etc).

Gwarantuje terminowe płatności.

Kontakt:

Michał,

PW lub smoustyont@garrifulio.mailexpire.com

(preferowany e-mail)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności