Skocz do zawartości

Linkowanie z Wordpress

maykino

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, zastanawiam jak sie powinno sie najlepiej linkowac klienta ze strony zapleczowej postawionej na wordpress blog. Jesli wrzuci sie link tam gdzie powinien byc czyli do menu links to kazda podstrona blogu bedzie nam generowala link. W przypadku kiedy mamy na stronie zapleczowej tylko 5 artykulow to nam wygeneruje okolo 20 podstron a moze i wiecej. Jesli udostepnimy blog zapleczowy innym to linkow bedzie coraz wiecej i wiecej i wszystkie z jednej domeny.

Jak Wy linkujecie swoje strony? Czy ktos sprawdzal jak google na to reaguje?

Pozdro

M.

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Jak Wy linkujecie swoje strony?

Hmmm nie wiem o czym mówisz, moje strony się naturalnie pozycjonują, znaczy się użytkownicy wstawiają do nich linki widząc wartościowe treści.

Pozdr

Bazy nie czaisz. Pytanie padlo o sposob umieszczenia linku a nie sposob zdobywania linku.

M.

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

ja na 2 miesięcznych świeżych domenach mam zainstalowane WP

na każdym daję pseudounikalne precle z mieszarki z 2-3 linkami do mojej strony pozycjonowanej

efekt?

5 precli (tekstów) na każdym WP x maks.3 linki wychodzące = 15 linków do mojej pozycjonoanej strony tylko z jednego WP

Yahoo zaindeksowało tylko po jednym linku z każdej domeny na której stało zaplecze

Tak więc nie wiem jak Tobie ale mi linkowanie z WP nie wyszło

Chyba zle skonstruowalem pytanie bo to juz druga osoba ktora odpowiada nie na temat. Moze wiec jeszcze raz. Jesli umieszcze link do strony X na blogu wordpress uzywajac Menu w Panelu sterowania "Links" to WP wrzuci mi ten link na stale zalozmy po prawej stronie bloga. Czyli jesli blog sklada sie z 50 stron to 50 takich samych linkow bedzie linkowalo do strony X. Jesli 2000 to 2000 bedzie linkowalo. Moje pytanie jest takie: Czy google/yahoo nie zareaguje na ta odwrotnie? Jak ogladam jedna z moich stron w Yahoo Site Explorer to czesto widze wiele linkow z jednej strony np.

www.roofing-newjersey.com/tag/######

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa1

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa2

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa3

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa4

No i jesli takich linkow jest na przyklad 100 a w sumie linkow do strony pozycjonowanej jest 200 to nawet same proporcje sa niezdrowe.

M.

Praca na budowie

Chyba zle skonstruowalem pytanie bo to juz druga osoba ktora odpowiada nie na temat. Moze wiec jeszcze raz. Jesli umieszcze link do strony X na blogu wordpress uzywajac Menu w Panelu sterowania "Links" to WP wrzuci mi ten link na stale zalozmy po prawej stronie bloga. Czyli jesli blog sklada sie z 50 stron to 50 takich samych linkow bedzie linkowalo do strony X. Jesli 2000 to 2000 bedzie linkowalo. Moje pytanie jest takie: Czy google/yahoo nie zareaguje na ta odwrotnie? Jak ogladam jedna z moich stron w Yahoo Site Explorer to czesto widze wiele linkow z jednej strony np.

www.roofing-newjersey.com/tag/######

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa1

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa2

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa3

www.roofing-newjersey.com/tag/dupa4

No i jesli takich linkow jest na przyklad 100 a w sumie linkow do strony pozycjonowanej jest 200 to nawet same proporcje sa niezdrowe.

M.

Przyznam się, że nie do końca rozumiem, o co ci chodzi.

Link z menu links WP, linkuje z każdej zaindeksowanej podstrony WP.

Przyznam się, że nie do końca rozumiem, o co ci chodzi.

Link z menu links WP, linkuje z każdej zaindeksowanej podstrony WP.

No wlasnie, czy to ma zly wplyw na pozycje? Bo jesli nasz blog ma 500 podstron to 500 linkow o takim samym anchorze i url bedzie wychodzilo ze strony A do B.

Praca na budowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności