Skocz do zawartości

Subdomeny zaindeskowane jako podfoldery domeny

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

No coz, sytuacja wyglada tak, ze przez jakis czas na mojej stronie glownej nie bylo nic.

Ale oczywiscie nie linkowalem do niej (!)

Wrzucilem nowa stronke (10 podstron narazie) chcialem sprawdzic site a tutaj:

site >300 - patrze dalej - sa tam adresy do podfolderow (w ktorych sa strony, ktore mialy byc na subdomenach).

Czy da sie to jakos odkrecic?

Czy to moze miec wplyw na gorsze (lub zerowe) indeksowanie sie subdomen?

site >300 - patrze dalej - sa tam adresy do podfolderow (w ktorych sa strony, ktore mialy byc na subdomenach).

(ciach)

Czy to moze miec wplyw na gorsze (lub zerowe) indeksowanie sie subdomen?

zrob przekierowanie z katalogu na subdomene.

to ze zaindeksowaly sie tobie katalogi to wynik prawodpodobnie tego ze miales wlaczone wyswietlanie ich struktury

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

nie rozumiem? wlaczone wyswietlanie ich struktuty tzn?

np gdy domyslnie nie masz zablokowane takiej mozliwosci to jak nie masz zadnego pliku traktowanego jako index to wyswietla sie tobie struktura katalogow i plikow. gdzies w swoim panelu do zarzadzania kontem masz taka opcje, sprwdz czy masz zablokowana mozliwosc

a przekierowanie robisz w plikach .htaccess w katalogach subdomen na url subdomeny, poszukaj o 301

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności