Skocz do zawartości

Moderowany katalog na domenie z 2001

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania swoich wpisów do ogólnotematycznego katalogu stron.

Katalog jest zoptymalizowany pod kątem SEO (do zrobienia jedynie mapy, ale to kwestia dnia-dwoch), a subdomena katalog.eggs.pl została stworzona na początku 2001 roku.

Premiera katalogu miała miejsce dosłownie kilkanascie minut temu, więc nie został jeszcze zaindeksowany, ale to kwestia tak naprawdę kilku chwil. Zależy mi na tym katalogu, więc będzie solidnie podlinkowany stałymi, dobrymi linkami oraz będzie surowo moderowany (ale często).

Katalog jest i raczej pozostanie darmowy (nie jestem w stanie przewidzieć tego, ale nic nie zapowiada wprowadzenia opłat za rozpatrzenie wpisu).

Linki oczywiście dofollow.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Paq: dzięki za sugestię, dodałem kategorię "Rozrywka i Hobby", w niej znajdziesz zarówno podkategorię hobby, jak i akwarystyka.

pawel00000 mnie wyprzedził z pochwaleniem katalogu. Indeksuje się naprawdę szybko i sprawnie, więc wpisy dodawać naprawdę warto.

Ogólnie dodałem jeszcze kategorię aktualności, dom i ogród i dla dzieci.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Oden: dzięki za sugestię, dopisana będzie na dniach.

alumilut: biorąc pod uwagę, że wczoraj nie była w ogóle zaindeksowana, a do dziś złapało już kilka stron, to zapewne dość szybko. :)

Informuję też, że odrzucam strony, których opisy są zaindeksowane na więcej niż kilku katalogach, postarajcie się chociaż mikserem opisy pozmieniać.

Edit: szukajka gotowa, mapy stron również.

kander właśnie dodał do naszego katalogu prosty licznik informujący o ilości kategorii, podkategorii, tagów oraz ilości zaakceptowanych wpisów.

I prośba do Was - jeżeli macie jakiś pomysł, bądź chcecie zgłosić błąd, to prosimy o kontakt tutaj, bądź za pośrednictwem podstrony kontakt w Katalogu. ;)

Nie próżnujemy, kolejna porcja zmian w katalogu :)

Na wszystkich podstronach wyświetlamy 5 losowych wpisów (co godzinę zmiana), ponadto zwiększyliśmy ilość najpopularniejszych tagów.

W dalszym ciągu czekamy na Wasze propozycje, także śmiało można męczyć Kutka lub mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności